Cem Küçük'e bir darbe daha!

Mavi Marmara gemisindekiler için "manyak" diyen Cem Küçük’ün 13 Mayıs’ta Çorum’da yapacağı söyleşi belediye tarafından iptal edildi.

Cem Küçük'e bir darbe daha!
Cem Küçük'e bir darbe daha!
GİRİŞ 21.04.2017 16:06 GÜNCELLEME 21.04.2017 16:14
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin başına geri döndükten sonra “Mavi Marmara’daki manyak tiplerle” yolunu ayırması gerektiğini söylemişti.

Cem Küçük, “Erdoğan bunları iyi yapar” diyerek, “FETÖ kavgası gibi” örneğini verdi. Küçük, bu şekilde “Batı ile ilişkilerin” düzeleceğini öne sürerek, “kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var” diye konuştu.

ÇORUM BELEDİYESİ İPTAL ETTİ

AK Parti'li Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Kitap Günleri kapsamında 13 Mayıs’ta gerçekleştirecekleri Cem Küçük söyleşisini iptal ettiklerini duyurdu. Candan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mavi Marmara ümmetin onurudur” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 90
  • KOMUTAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Farkına varmadınız mı . ? ? Sürekli Halkı kin ve nefrete sürüklemeye çalışan bir tavır içinde ESPİYONAJ sisteminde böyle adamlara KIŞKIRTICI ajan denir.... Merak etmeyin devlet tüm gazetecileri ve niyetlerini iyi bilir TAKİP EDER..... Yakalarsa çok da güzel öper......
    Cevapla
  • talha 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir köşe yazari kendisini din ulemasi sanip boyundan buyuk laf etti.Herkes kendi bildigi alanda konussun.boyle tipleri yemek programina cikarsalar orda bile herseyi biliyomus gibi yorum yapar maalesef bunlardan cok var
    Cevapla
  • Engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca bize Radikal İslamcılar diye kim hakaret etti? Yıllarca bizi Batı düşmanı İsrail düşmanı diye kim hor gördü? Bu uslup bir müslüman vatansever yazarın uslubu olabilir mi ? İşte bu soruların cevabını düşünmek yeterli oluyor bazı şeyleri anlamak için. Hadi özür diliyorsin, ki bu sözlerin gafla alakası yok da neyse, peki neden daha sürdürüyorsun, neden elinizden geleni ardınıza koymayın diyorsun ? Ne amacılıyorsun Cemil Barlas mı seni koruma altına alınacak yazılarıyla ?
    Cevapla
  • Anti-fitne 7 yıl önce Şikayet Et
    o bir fitneci ve kaos ajani gibi konustu.. tipki ABDli neokonlar gibi!
    Cevapla
  • seyit 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bunun gibi insanlara oldum olası kanım ısınmadı çapsız çapsız insanlar adam hesabına alınıyor foyalarını biz temizleyeceğiz diye uğraşıyoruz
    Cevapla
  • seyit 7 yıl önce Şikayet Et
    çapsız çapsız insanlar adam hesabına alınıyor foyalarını biz temizlemeye çalışıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi