Zaman muhabiri yeniden tutuklandı

'FETÖ üyeliği' suçundan yargılandığı davada bugün tahliyesine karar verilen kapatılan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak, akşam saatlerinde yeniden tutuklandı.

Zaman muhabiri yeniden tutuklandı
Zaman muhabiri yeniden tutuklandı
GİRİŞ 02.05.2017 21:28 GÜNCELLEME 02.05.2017 21:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

"Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği" suçundan yargılandığı davada bugün tahliyesine karar verilen kapatılan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak, akşam saatlerinde tekrar tutuklandı.

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi, bugün yurt dışına çıkma yasağı ve kolluk birimine her hafta imza vermesi kaydıyla Parıldak'ın tahliyesine hükmetmişti.

Kararın ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan Ayşenur Parıldak'ın cep telefonu kullanımına ilişkin yeni deliller gönderildiği öğrenildi. Bunun üzerine değişen delil durumu nedeniyle mahkeme heyeti Parıldak'ı yeniden tutukladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • asilet 6 yıl önce Şikayet Et
    tam bir fırıldak
    Cevapla
  • zihni taştan 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcımız olsun. FETÖ bir nesli heba etti. ALLAH yanlarına bırakmasın. ALLAH bu kaybolan neslin kalbinden FETÖ sevgisini kaldırsın
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadan yorum yazmayın. Biri hakim fetöcü diğeri kız masum diyor. Haberde ne diyor btk yeni delil yolladı karar o nedenle değişti. Yargı nasıl işliyor bir öğrenin ona buna iftira atmayı bırakın.
    Cevapla
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    tutuklama ile uğraşmayın ben ilgilenirim.
    Cevapla
  • savas 6 yıl önce Şikayet Et
    fetö denen koca köpek yaktı gül gibi bir nesli. Aileler perişan etti. Rahmetli erbakan hocamın dediği gibi ; Kim ben mi siyonizme hizmet etmem türküsünü söylete söylete bu insanları kendilerine hizmet ettirtti. Yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri