Erdoğan'ın üyeliği rahatsız etti! Endişeliyiz

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Ak Parti üyeliğiyle ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan'ın üyeliği rahatsız etti! Endişeliyiz
Erdoğan'ın üyeliği rahatsız etti! Endişeliyiz
GİRİŞ 04.05.2017 15:51 GÜNCELLEME 04.05.2017 15:51
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Ak Parti üyeliğine ilişkin, "Sanki yeterince derdimiz yokmuş gibi, şimdi yeni bir kutuplaşmanın önü açılıyor, bunun endişesini taşıyoruz.  Ancak, 'Ak Partili bir Cumhurbaşkanı' çok açıktır ki; Cumhurbaşkanının tarafsızlığına gölde düşürecektir. Bütün milleti temsil etmesi gereken makam üyelikle birlikte istesek de istemesek de Ak Parti'yi temsil eden makam olarak algılanacaktır" dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal paylaşım sitesi Twıtter adresinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Ak Parti üyeliğine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Sanki yeterince derdimiz yokmuş gibi, şimdi yeni bir kutuplaşmanın önü açılıyor, bunun endişesini taşıyoruz. Bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımız bu haftanın başında Ak Parti’ye resmen üye oldu.

ARTIK 'AK PARTİLİ BİR CUMHURBAŞKANIMIZ' VAR 'HAYIRLI OLSUN' DEMEKTEN BAŞKA BİR YOL KALMIYOR 

Bugünden itibaren artık 'Ak Partili bir Cumhurbaşkanımız' var. Bize de 'hayırlı olsun' demekten başka bir yol kalmıyor. Ancak, 'Ak Partili bir Cumhurbaşkanı' çok açıktır ki; Cumhurbaşkanının tarafsızlığına gölde düşürecektir. 

BÜTÜN MİLLETİ TEMSİL ETMESİ GEREKEN MAKAM ÜYELİKLE BİRLİKTE AK PARTİ'Yİ TEMSİL EDEN MAKAM OLARAK ALGILANACAK

Bütün milleti temsil etmesi gereken makam üyelikle birlikte istesek de istemesek de Ak Parti'yi temsil eden makam olarak algılanacaktır.

BU ÜYELİK TÜRKİYE'Yİ BUGÜN DEĞİLSE YARIN, BİR PARTİ DEVLETİNE DÖNÜŞTÜREBİLİR

Bu durum maalesef kuvvetler ayrımı ilkesini ve yargı bağımsızlığını zedeleyecektir. Daha büyük endişemiz ise bu üyelik Türkiye’yi bugün değilse yarın, bir parti devletine dönüştürebilir." 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 155
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolduruşa gelmişlerdir diye düşünüyorum. Gerçekten bu düşüncedelerse Sn.Erbakan'nın kemikleri sızlar.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ! Mollaoğlu... Ahmet Necdet Sezer Cumhurbaşkanı iken de aynı çıkışı yapabildiniz mi acaba çok merak ediyorum. Demek oluyor ki ipleriniz birilerinin eline geçmiş istedikleri gibi sizi oynatıyorlar.Sizin Chp'den HDP'den bir farkınız kalmamış.Aynı yolun yolcususunuz. Ama millet size en güzel cevabı verecek,veriyor da.
    Cevapla
  • Sarıboğa 6 yıl önce Şikayet Et
    Refah fazilet saadet... yeni adınız da rezalet olsun. Yakışır.
    Cevapla
  • BAY 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların chp ile göbek bağları bir çünkü mehmet bekaroğluda chp millet vekili değilmi eski refacı chp den kaçan sp ye spden kaçan chp ye hayırlı olsun size reis hem cumhur başkanı hemde akp genel başkanı vatana hayırlı olur inşallah
    Cevapla
  • sss 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar kafayı kırmış guzel kardeşim sistem degişti artık ulkeyi seçimi kazanan başkan yonetecek uyanın artık millet yonetim şeklini degiştirdi artık tek başlı bir yonetim var kendine guvenen halkın%50 den fazla oyunu alırım digen ve de alan bu ülkeyi yonetecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü