Günün karesi! Tam traş olurken...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beykoz'daki birçok adreste uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

GİRİŞ 05.05.2017 09:59 GÜNCELLEME 05.05.2017 10:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasından saat 05.00 sıralarında hareket eden Uyuşturcu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Beykoz'da önceden belirlenen 20 adreste uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona Özel hareket polisleri ve özel eğitimli narkotik köpekleri de destek verdi.

Operasyon kapsamında  İncirliköy Mahallesi, Ekşi Sokak'ta bulunan 2 katlı bir eve ile Şehit Cengiz Erdoğan Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katına özel harekat polisleriyle birlikte baskın yapan ekipler, dairelerde aramalar yaptı. Özel eğitimli narkotik köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarında her yer didik didik arandı.  Polis ekipleri Ortaçeşme Mahallesi Lavanta Sokak'ta bulunan bir gecekonduda da aramalar yaptı. Operasyonlarda gözaltına alınanların olduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Galip 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış eve girilmiş bu adamıda zor durumda bırakmışlar kuru özürle olmaz kapısı kırılan bu korkuyu yaşayan bu aileye tazminat ödenmeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucuyu satanada sattıranada lanet olsun.Sokaklar baygın gençlerle dolu .Bu tabloyu görmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • Semra 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet isterse maşaları değilde bunun ana kaynağını kurutmalı .Her köşe başında baygın halde bir genç görmek istemiyoruz.Yazık bu gençlere...
    Cevapla
  • Misfir 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu belası her tarafı sarmış gencecik çocukları görüyorum içip parçalanıyor,ağır cezalar ve caydırıcı ceza olması lazım.bağcılar yüzyıl mahallesinde polisin arama yapması lazım.
    Cevapla
  • Gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun bu İnsan Haklarına... Neden bu suçluların yüzleri saklanır gösterilmez??? Akıl mantık işi değil. Böyle yaptıkça suçlular daha çok özgüven içinde oluyor.. Hele yüzlerini ifşa edin, televizyonlara ve bilbordlra... bakın o zaman nasıl oluyor....
    Cevapla
  • memed1453 6 yıl önce Şikayet Et
    ahh ahh siz daha avrupayi görmemisiniz ...adam direk yatak odasina daliyor ...rezalet..türkiye cennet ..
    Cevapla
  • memur 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş masumiyet karinesi denen bir hak var. ayrıca adam suçlu değil şüpheli...
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakim delilleri değerlendirip karar verene kadar suç sabit olmaz. Dolayısıyla o aşamaya kadar insanları suçlu diye ifşa edemezsin. Ayrıca o kadar çok suçlu var ki hangi birini ifşa edeceksin. Canları cehenneme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı