10 bin PÖH mülakat sonuçları son dakika açıklaması!

2017 yılı itibariyle 10 bin Polis Özel Harekat (PÖH) mülakat sonuçları günün en çok merak edilenler listesine girdi. Binlerce kişinin başvurduğu PÖH mülakat sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde...

10 bin PÖH mülakat sonuçları son dakika açıklaması!
10 bin PÖH mülakat sonuçları son dakika açıklaması!
GİRİŞ 08.05.2017 12:59 GÜNCELLEME 08.05.2017 12:59

08 Mayıs pazartesi günü itibariyle 19.dönem POMEM kapsamında alacak 10 bin Polis Özel Harekat alımı için mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Binlerce kişinin başvuru yaptığı PÖH mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak soruları sorulmaya başlandı. 27 Şubat tarihinden beri sonuçların açıklanmasını bekleyen adaylar net tarihi merak ediyor.

PÖH MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 PÖH mülakat sonuçları bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 10 bin polis özel harekat sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Mülakat Sınavı sonuçları, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

BAKAN'DAN PÖH ALIMLARI İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda 10 bin PÖH alımı mülakat sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Soylu açıklamasında: "Mülakatlar bitti, son düzenlemeler yapılıyor, çok yakın zamanda sonuçlar açıklanacak" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama