Sahipsiz köpek ağıla saldırıp 13 oğlağı parçaladı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde sahipsiz köpek, ağıla saldırdı ve 13 oğlağı telef etti.

Sahipsiz köpek ağıla saldırıp 13 oğlağı parçaladı
Sahipsiz köpek ağıla saldırıp 13 oğlağı parçaladı
GİRİŞ 09.05.2017 19:21 GÜNCELLEME 09.05.2017 19:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Yeni Mahalle'de meydana geldi. Besici 73 yaşındaki Gülsiye Toraman'a ait keçi ağılına giren bir sokak köpeği, 13 oğlağı telef etti. Gülsiye Toraman'ın oğlu besici 55 yaşında İsmet Toraman, Köyceğiz Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

"BENİM ZARARIMI KİM KARŞILAYACAK?"

İsmet Toraman, "Gece saat 04.00'te evde bir gürültü duydum. Hemen ağıla indim. Bir köpek benim önümden kaçtı. Ağıla indiğimde gözlerime inanamadım. 13 oğlağın parçalandığını gördüm. Annem 75 yaşında, geçimini hayvancılıkla sağlıyor. Yazık değil mi, böyle başıboş köpek sokağa salınır mı? Benim zararımı kim karşılayacak?" dedi.

HAYVANSEVERLERE ÇAĞRI: SOKAKTAN ALIP BAKIN

Köyceğiz İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ise yazılı açıklama yaparak, "İlçemizde bu tür sıkıntılar, yazlıkçıların sevgilerini göstermek için aldıkları köpekleri, giderken sokaklara terk etmelerinden kaynaklanıyor. Sahiplerine, köpeklerini terk etmemelerini, hayvan severlere de mümkünse sokaktan hayvan alıp bakmasını tavsiye ediyoruz" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Köpek sevenler o köpeklerin çete oluşturup saldırı amacı gütmeye başladıklarını maalesef bilmiyor Sadece sevmek yerine biraz arastirsinlar derim Bazı kasabalarda çocuklar köpeklerin tehlikesi altında
    Cevapla
  • Sevgi 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu yazdiklarini hayvan severler zaten biliyor. Sorun çözme mercisi hayvan severler degil kardeșim. ,,,yasa yapan büyüklerimiz bu meseleye el atmasi lazim. Sen sokak kôpeklerini topla așila kisisilaştir tekrardan saliver, bu ișin "çaresi degil, bu yöntem ancak ișin "çaresizligidir.....
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kopek 14tanesine bunu yapamaz, gucu yetmez, Kurt olmasi lazim ama 14tane nasil telef etmis arkadas onu anlamadim..
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    köylerde ve kasabalarda ne kadar sahipsiz köpek varsa toplanması sağlanmalıdır. Hem çocuklar için hem hayvanlar için tehlike arz ediyorlar. İnanın her köyde hemen hemen 50 tane sahipsiz köpek var kimse birşey yapamıyor Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • cancel 6 yıl önce Şikayet Et
    koşu yaparken üç köpek birden saldırdı bir tanesinin ağzına tekme vurmak zorunda kaldım o kaçınca diğerleri de kaçtı eğer düşsem kaldırmazlardı.
    Cevapla
  • Filiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurt,dur.Köpek böyle bir sey yapmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'