Erdoğan: Her anneyi kendi annem gibi görüyorum

Cumhurbaşkanı’ndan Anneler Günü’nde ‘anne özlemiyle’ dolu bir mesaj yayınladı.

Erdoğan: Her anneyi kendi annem gibi görüyorum
Erdoğan: Her anneyi kendi annem gibi görüyorum
GİRİŞ 14.05.2017 09:07 GÜNCELLEME 14.05.2017 09:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı’ndan Anneler Günü’nde ‘anne özlemiyle’ dolu mesaj: Bu ülkenin her bir annesini kendi annem gibi görüyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü mesajında annesi merhume Tenzile Erdoğan'a duyduğu özlemini dile getirirken, "Bu ülkenin her bir annesini kendi annem gibi görüyorum" dedi. Erdoğan mesajında özetle şu ifadeleri kullandı:

Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir.

Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır.

İdareciler ve yöneticiler olarak bizler de annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize şiar edinmek; insanlarımızı herhangi bir karşılık beklemeden, yürekten sevmek durumundayız.

Bizler annelerimize layık olduğumuz müddetçe, onları her zaman baş tacı yaptığımız, gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan, iyi bir devlet olduğumuzu gösteririz.
 Hayatının her anında anne özlemi çeken biri olarak bu ülkenin her bir annesini kendi annem gibi görüyorum.

Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum

YORUMLAR 10
  • arıza 141 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende kendi payıma sizi Babam gibi görüyorum Sayın Cumhurbaşkanım ALLAH anneninizinde mekanını Cennet etsin İnşallah ,nur içinde yatsın.tüm Annelerinde anneler günü kutlu olsun.
    Cevapla
  • Turgut Öztan 6 yıl önce Şikayet Et
    Annesine hürmetle sevgiyle hizmet eden vatanına bayrağına milletine devletine hürmetle sevgiyle hizmet ederler Allah onlardan razı olsun inşallah
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın HG, kim hainlik yaptıysa, devletine el kaldırdıysa, kim devletin malını çaldıysa ve kim verilen vazifeyi yapmadıysa onun cezalandırılmasına kimse bir şey diyemez. Fakat bunları yapmayan on binlerce insan maalesef başkalarının işlediği söylenen suçlardan dolayı çok ağır bir şekilde cezalandırıldı ve cezalandırılıyor. Bu haksızlıkların vebalini Allah katında karşılamaya kendini hazır hissediyormusun? • Yüce Allah Kuranda;'' HİÇBİR GÜNÂHKÂR BAŞKASININ GÜNÂHINI ÇEKMEZ. Ve la teziru vaziratuv vizra uhra. 35/18, 6/164, 17/15, 39/7, 53/38 , 74/38, 52/21 vb diyerek bu ilkeyi çok yerde tekrarlamaktadır.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlara Destek Verip Onlarla Beraber Olanlar İçin Ne Diyor Kur-an ı Muciz ül Beyan ? Ayetlerin Oraları İşinize Gelmez Çünkü Bir Sağ Bir Soldan Tokat Gibi İner Sizlere Değil mi ?
    Cevapla
  • Adem şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Anneler gunu kutlar tum annelerin ayaklari altindan operim
    Cevapla
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdogan, annenizin mekani cennet olsun. Tum annelerin ellerinden operim.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'