TRT'de son dakika gelişmesi! Görevden alındılar

TRT'de geçen hafta Şenol Göka'nın genel müdürlükten istifasının ardından dün de 8 daire başkanının görevden alındığı öğrenildi.

TRT'de son dakika gelişmesi! Görevden alındılar
TRT'de son dakika gelişmesi! Görevden alındılar
GİRİŞ 16.05.2017 11:56 GÜNCELLEME 16.05.2017 11:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TRT Genel Müdürü Şenol Göka geçen hafta görevinden istifa etmişti. Göka'nın istifa dilekçesinde, 'gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum' ifadeleri yer almıştı.  [TRTde son dakika gelişmesi... Görevden alındılar...]
Göka'nın istifası kabul edilmiş, yerine atama yapılıncaya kadar TRT Kanunu gereği en kıdemli genel müdür yardımcısı olan Erkan Durdu'nun vekalet edeceği öğrenilmişti. 

TRT'de Göka'nın genel müdürlükten istifasının ardından dün de 8 daire başkanının görevden alındığı öğrenildi.

GENEL SEKRETER DE ÖZEL KALEM DE GİTTİ

Görevden alınanlardan birisi de Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un özel kalem müdürüyken TRT Genel Sekreterliğine getirdiği Bünyamin Korkmaz oldu.

Şenol Göka'nın Özel Kalem Müdürü Alper Altuğ Köselerli de görevden alınan bir başka isim oldu. Görevden alınan Daire Başkanlarından bazıları şöyle: Müzik Dairesi Başkanlığına da vekalet eden Radyo Dairesi Başkanı Amber Türkmen de her iki dairedeki görevinden alındı. Dışilişkiler Dairesi Başkanı Çağlar Tankur Yürümez da görevden alınan bir başka isim oldu. 

HÜRRİYET

YORUMLAR 5
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Tijen Karas neden hala serbest?
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalındı.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    şu Rtük denilen kurul vardı ya hiç sesi çıkmıyor. Ya o kadar bu uydudan muzır kanal var ceza verilmiyor, adamlar takmış A Haber, 24 tv ye, ülke tv ye habire ceza yazıyorlar. bunlar sadece haber yapıyor diye yok taraflı imiş filan. ya tarafsızlık diye birşey yok. herkes taraf bu ülkede. TRT bile taraf. şu saçma sapan tarafsızlık lafıyla çok kişi ve kurum kendini kandırıyor.
    Cevapla
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdogan, adalet her zaman yerini buluyor.Kurum ve kuruluslarda , o makami hak etmeyen makam sahipleri , insanlari azarlayan, kucumseyenler, unutmasinlar ki Buyuk Allah dir.mulk Allahindir.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet de ki daire başkanlıklarının tümü gözden geçirilmeli en kolay adam yerleştirilen yer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!