Erdoğan'ı duygulandıran hediye! Duvara asacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ensar Vakfı Genel Kurulu'nda duygulandıran bir hediyeyle karşılaştı. Bir gencin çizdiği tabloda Erdoğan'ın torununa Kuran öğrettiği anlar yer aldı.

Erdoğan'ı duygulandıran hediye! Duvara asacağım
Erdoğan'ı duygulandıran hediye! Duvara asacağım
GİRİŞ 28.05.2017 16:30 GÜNCELLEME 28.05.2017 16:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Ensar Vakfı Genel Kurulu'nda değerlendirmelerde bulundu. Gençlere önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimiz de 15 Temmuz'da hemen harekete geçtiler. Ama onlar Gezi Parkı gençleri değil, o gece oraya gelenler vatanını seven gençlerdi" ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ GÜNÜ KURAN ÖĞRETTİĞİ ANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıklamalarının ardından bir gencin resmettiği tablo hediye edildi. Söz konusu tabloda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ahmet Akif Albayrak'a 15 Temmuz günü Kuran öğrettiği anlara ait kare yer alıyor.

"UNUTULMAZ HATIRAYI DUVARA ASACAĞIM"

Hediye karşısında duygulandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Anlamlı bir resmi ortaya koymuş bir gencimiz. Bunu unutmak mümkün değil. Torunuma darbenin olduğu gün Kuran öğretiyordum. 'Bir sayfa oku dedik her gün'. O gece onu çalışıyorduk. Bu resmi bu şekilde ortaya koyan gencimiz bana unutulmaz bir hatırayı verdi, duvarımıza asacağız" dedi.

YORUMLAR 9
  • Turgut Öztan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    beni de çok duygulandırdı.Reis rabbim yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    keske herkes sizin kadar duyarlı olsaydı.keske herkes sizin gibi butun mazlumların sesi olsaydı.keske herkes sizin gibi butun vatandasın dertleri ile dertlenseydi.....ancak ne yazık ki bazı akpartili il ve ilçe baskanları vatandaşın dertleri ile dertlenmek yerine ihale peşinde koşan, günü kurtarma peşinde olan, yakın çevresini zengin eden, basit bir iş kur alımında bile adaletsizlikler peşinde koşan il ve ilce baskanları bulunmaktadır.
    Cevapla
  • koyun ali 6 yıl önce Şikayet Et
    sağol Reis sen hediyelerin en güzeline layıksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'