Barbaros Şansal'ın cezası belli oldu

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan modacı Barbaros Şansal'ın cezası ertelendi.

GİRİŞ 01.06.2017 12:17 GÜNCELLEME 01.06.2017 13:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle yargılandığı davada, "Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama" suçundan 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan modacı Barbaros Şansal'ın cezası ertelendi.

YORUMLAR 14
  • ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet Adalet Adalet bu hükmün neresinde adalet. cıvık bir ceza yasasıyla adalet dağıtıyoruz. Bu MİLLET e hakaret edecek mu milletin sırtından yiyecek içecek ve zaten ceza demeye bile gerek yok cezası erteleniyor. yazık.
    Cevapla
  • Kimsesiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bumudur
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    işte biz nerde soytarı hain uyuşturucu satıcısı terörist katil varsa hepsine ödül verelim,vay be Türkiyem e çok çekilecek çilen varmış,sana hilafet kalktıktan sonra neler yapmışlarki eski tarihimizle ilgimiz alakamız kesilmiş ve ayrı bir dünya olmuşuz,sana nasıl bir operasyon yapılmışki bu operasyonu atatürkü koruma kanunu ile kilitlemişler
    Cevapla
  • 1980 6 yıl önce Şikayet Et
    Komik cezalar, Mahkeme için zaman kaybı
    Cevapla
  • muhsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları yanına kâr kaldı. Erteleme ne demek. Bâri 6 ay yatsaydı.
    Cevapla
  • milletin avukatı 6 yıl önce Şikayet Et
    25 yıllık hukukçuyum Bu yasalar değişmezse öyle bir şey yok tüm cezalarda yatacak olsa bile %60 ını yatıyor hatta iyi halden denetimli serbestliğe çıkıyor ANLAYACAĞIN BORÇLU İLE SUÇLU KARDA Yasa .Değişikliğine iç ve dış düşmanlar müdahele ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak! Yeni otomobillerde satış için bu şartlar aranacak