Hira'nın ölümünde şok gelişme

Mersin’de Hira’yı 12. kattaki evin balkonundan attığı öne sürülen 22 yaşındaki Türkan İ. hakkındaki iddianame, Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Hira'nın ölümünde şok gelişme
Hira'nın ölümünde şok gelişme
GİRİŞ 02.06.2017 09:44 GÜNCELLEME 02.06.2017 09:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mersin’de 3.5 yaşındaki Hira Dağ’ın Mezitli İlçesi’nde dedesinin 12. kattaki evinin balkonundan düşerek ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Hira’yı 12. kattaki evin balkonundan attığı öne sürülen 22 yaşındaki Türkan İ. hakkında “çocuğu kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

YİNE O EVDEYDİ

Habertürk'ten Beycan Üçkardeş'in haberine göre Türkan İ., 13 Temmuz’da hâkim karşısına çıkacak.Olayın 155’e gelen ihbar telefonu ile ortaya çıktığı belirtilen iddianamede, ihbarcının, Hira’yı akrabası Türkan İ.’nin attığını söylediği, ayrıca “9 yıl önce de Töre Yıldız adlı çocuk düşmüştü, Türkan İ. yine o evdeydi” dediği ifade edildi.

Mersin’de 6. kattan düşerek hayatını kaybeden 3.5 yaşındaki Töre Yıldız’ın ölümüyle ilgili de inceleme başlatıldı. Türkan İ.’nin “Töre’nin ölümü kazaydı. Orada bulunmam tesadüftü. Bu olayı kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • bülent gönenç 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de idam cezası en azından caydırıcı rol üstleniyordu..İdam kalkınca, insanlar kolaylıkla öldürme eylemi yapabiliyor.Sonra en fazla 10 sene yatıp dışarı çıkıyor..Bu gerçeği herkes biliyor..İdam olmadığı için, kendini frenliyemiyor.... İdam cezası kategorık olarak geri getirebilir. Ve belli kategoriler için geçerli olabilir..Sonra bir insanı öldüren bir kişinin bir topluma ne faydası olabilir ki..
    Cevapla
  • ali ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    adalet olsaydı bu kadını devlet uçaktan atardı. o adalet ancak çoğunun istemediği adaletle, yani Allah'ın adaleti şeriat ile mümkündür. Müslümanlığın gereğidir şeriat. kabul etmiyorsan kafirsin. NET
    Cevapla
  • KIRK iKi 6 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer o kadn ittiyse , sen insan katletmişsin belki de iki kere, bnun hesabını nasıl ödersin ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"