Nihat Doğan'a şok! 133 kişi şikâyetçi oldu

Muğla'da, infaz koruma memurlarına hakaret ettiği iddia edilen Nihat Doğan hakkında kamu davası açıldı.

Nihat Doğan'a şok! 133 kişi şikâyetçi oldu
Nihat Doğan'a şok! 133 kişi şikâyetçi oldu
GİRİŞ 05.06.2017 12:53 GÜNCELLEME 05.06.2017 13:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu müdürü ve 133 infaz koruma memuru, televizyon programında darbe soruşturmasında yargılanan askerlerin duruşmalara takım elbiselerle getirilmesini eleştirerek, infaz koruma memurlarına "alçak gardiyanlar" ifadelerini kullanan Doğan'dan şikayetçi oldu.

Muğla Asliye Ceza Mahkemesinde Doğan hakkında "birden çok kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve tehdit" suçlamasıyla kamu davası açıldı. İddianamesi kabul edilen davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 19
  • Şaban 6 yıl önce Şikayet Et
    1. Haberi okuyunca, Nihat DOĞAN'ın videosunu tekrar izledim. Videonun geneline bakınca söylediği çok doğru şeyler var aslında ama coşmuş, çenesine hakim olamamış, ağzından çıkanı kulağı duymamış ve netice olarak ta bu ifadeyi kullanmak suretiyle resmen ''Kaş yaparken, Göz çıkarmış''.
    Cevapla
  • Şaban 6 yıl önce Şikayet Et
    2. Kardeşim neden genelleme yapıp, bütün İnfaz Koruma Memurlarını zan altında bırakıyorsun? Bir Tutuklunun ne giyeceğine onların karar verme yetkisi yok ki. Bu hainlerin takım elbise ile duruşmalara çıkması hepimizi rahatsız ediyor. O zaman ilgili Mahkemeler bu konuda bir karar versin ya da TBMM cezaevleri ile ilgili bir kanun çıkarsın, bu hainlere ''Daltonların'' kıyafeti gibi standart cezaevi kıyafeti giydirelim, duruşmalara da bu kıyafetlerle çıksınlar, toplum vicdanını rahatlatsınlar.
    Cevapla
  • Şahin Kandönmez 6 yıl önce Şikayet Et
    Sapla samanı iyi ayırt etmek lazım,Nihat Doğan'ın avukatı değilim ama adamın söylediği sözler gayet açık ve ortada iken neden bütün gardiyanlar üstüne alınır anlamakta güçlük çekiyorum.! Adam açık açık bunlara torpil geçen fetöcü gardiyanlara söyledi,evet şimdi bende aynısını söylüyorum,bu alçaklara fetöcü olsun olmasın hangi gardiyan ve gardiyanlar yardım ediyorsa alçaktır haindir.!!
    Cevapla
  • istanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihat bey yetkililerin ve duyarsızların açıkca söyleyemediklerini etkili şekilde söyleyen bir insan , çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz ama ben dile getirilenlerin büyük bir kısmına katılıyorum
    Cevapla
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    sen katılmaya devam et anacım sabahını hayır olsun!!!
    Cevapla
  • bolubeyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın ya Fetöcü gardiyan diye bişey olabilirmi genele konuş hakaret et ondan sonra ona demedim şuna dedim kıvırmaya lüzum yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!