Türkiye onu konuşmuştu! İşte istenen ceza

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen tutuklu kuaförün 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

GİRİŞ 06.06.2017 11:37 GÜNCELLEME 06.06.2017 14:45

Adana'da internet üzerinden kendisini  "estetik uzmanı" olarak tanıtıp aralarında hemşirenin de bulunduğu biri erkek 3'ü kadın 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına neden olduğu  iddia edilen kuaför hakkında  5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde çalışan  hemşire Merve Keleş (22) ile Z.U. (30) ve G.S. (33) isimli kadınlara 300 ile 400  lira arasında para karşılığı  dudak dolgusu, G.S'nin eşi C.S.'ye (39) ise botoks  yaptığı  yaptığı iddia edilen kuaför Soner G. (34) hakkında "Tababet ve Şuabatı  Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanuna muhalefet"  suçundan başlatılan  soruşturma tamamlandı. 

5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Cumhuriyet Savcısı Hatice Ünal'ın hazırladığı iddianame, Adana 3.  Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.  Savcı, "kuaförün diploması olmadığı halde, menfaat temin etmek amacına  yönelik olmasa bile, hasta tedavi eden veya tabip unvanını takınması" nedeniyle 5  yıla kadar hapis, bin güne kadar adli parayla cezalandırılmasını istedi. İddianamede, Soner G'nin sosyal paylaşım sitesinde kendisini medikal  estetik uzmanı olarak tanıttığı, müştekilerden Z.U. ve G.S. ile arkadaşlık kurduğu anlatıldı. Soner G'nin müştekilere dolgu ve botoks gibi uygulamalar  yapabileceğini söylediği aktarılan iddianamede, sanığın Z.U'ya 300 liraya, G.S'ye  ise Instagram'dan kendisinin reklamını yapması karşılığında dudaklarına dolgu,  eşi C.S'ye ise botoks uygulaması yaptığı belirtildi. İddianamede, botoks uygulamasının sanığın rızasıyla G.S tarafından  Instagram üzerinden canlı yayınlandığı, bu sırada Soner G'nin kendisine "medikal estetik uzmanı" denmesine itiraz etmediği aktarıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...