Minik Ceylin'den kahreden haber!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in cesedi bulundu.

GİRİŞ 12.06.2017 13:03 GÜNCELLEME 13.06.2017 07:48
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik'in cesedi bulundu. Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü olarak bulundu.

İLK İFADESİ

Komşusu S.T.'nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtildi.

CEYLİN'İN CESEDİNİN BULUNDUĞU MAHALLEDE ARBEDE

Küçük kızın ölü bulunduğu haberi bir anda kentte duyuldu. Kalabalığın Ceylin'in ölü bulunduğu noktaya gelmesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Grup ardından ellerindeki taşlarla 'çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz' sloganlarıyla eve saldırdı.

Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Gerginliğin büyümesinin ardından Çevik Kuvvet havaya ateş açarak kalabalığı evden güçlükle uzaklaştırdı. 

YORUMLAR 93
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben şeriat istiyorum. Sizin istediğiniz idamı da içeriyor, diğer bütün kötülüklerin cezasını da
    Cevapla
  • kıdevre 6 yıl önce Şikayet Et
    gelecek nesiller için, toplumun ahlak değerlerinin muhafazası için , idam için halk oylaması istiyoruz, hep siyaset için idam gelecek değil ya... ama yalandan değil, her şey için idam yani kısas gelsin...
    Cevapla
  • son osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi adilerin temizlenmesi için yaşasın İDAM
    Cevapla
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas olmalı artık. herkese yaptığının aynısı uygulanmalı ki kimse kimseye değil elini sürmek yan gözle bakamasın.
    Cevapla
  • Kartel 6 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası konusunda kandırılmıs hissediyorum, hukumete yakısmıyor. bir soz soylendi, bu yapılmalı artık..avrupa birligini istemiyoruz kardesim. bu kadar basit. nerede referandum ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"