Erdoğan talimatı verdi! Yakından takip ediyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, son günlerde artan uyuşturucu haberleri sonrası Cumhurbaşkanı'nın talimat verdiğini açıkladı.

Erdoğan talimatı verdi! Yakından takip ediyor
Erdoğan talimatı verdi! Yakından takip ediyor
GİRİŞ 14.06.2017 15:34 GÜNCELLEME 14.06.2017 15:42
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyuşturucu ile mücadele konusunda talimat verdiğini söyledi.

İşte Kalın'ın o açıklaması:

Son olarak Cumhurbaşkanımızın yakından takip ettiği konuyu paylaşmak istiyorum. O da uyuşturucu ile mücadele meselesi. Uyuşturucu dünyanın birçok yerinde ortaya çıkan çok ciddi sorundur. Sayın Cumhurbaşkanımız konu hakkında talimat vererek konunun takip edilmesi ve  tedbir alınmasını istemişlerdir. Bu çerçevede ilgili bütün bakanlıklarımız çok kapsamlı bir çalışma başlattılar. Hedefimiz gençlerimizin zehirlenmesine izin vermemektir.

YORUMLAR 56
  • Muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım allah sizi başımızdan eksik etmesin fakat bu talimatı vermekde geç kalınmadımı hergün etrafımızda görüyoruz gençlerimiz ziyan oluyor, peygamber efendimiz (s.a.v) ''Ben ümmetimin çokluğuyla iftihar ederim'' demiş böyle ölerekmi çoğalacak ümmet, böyle ziyan olarakmı iftihar edecek peygamberimiz, biran önce bu sorunu tamamen yok etmemiz gerekir.
    Cevapla
  • tolga çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan nasıl anlayış devletin kademesine her dakika cumhurbaşkanının talimat mı vermesi gerekiyor vali kaymakam polis yerlerde yatan bu gençleri görmüyor mu?
    Cevapla
  • asım 6 yıl önce Şikayet Et
    bu anayasa geriği yapılmasıgereken iş. reis talimat vermese mücadele yapılmayacak mı?? ilgili kurumlar neden otomatik görevini yapmaz.
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım gençlerimizi bu hale sokanları kahret gençlerimiz bu tuzaktan kurtar
    Cevapla
  • 3659 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür geç bile kalındı.Bonzai denen lanet şey gençleri göz göre göre ölüme sürüklüyor.Lütfen bu konuda daha hızlı olunsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harry Potter Kalesi de savaş mağduru oldu!Bombalar oraya da isabet etti
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı