Kavurmacı hakkında flaş karar

TUSKON iddianamesi kabul edildi, Ömer Faruk Kavurmacı'ya tutuklama kararı çıktı.

Kavurmacı hakkında flaş karar
Kavurmacı hakkında flaş karar
GİRİŞ 16.06.2017 17:56 GÜNCELLEME 16.06.2017 19:34
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hazırlanan, "Yakalama Emri" yazısında, "Yakalama Sebebi" bölümünde, sanığın Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunduğu süre içerisinde Silivri Devlet Hastanesi'nden aldırılan 21.3.2017 tarih ve 313 sayılı sağlık kurulu raporu ile "Hapis cezasının infazı veya tutuklu kalmasının mahkumun hayatı için kesin bir tehlike arz etmediğine, ceza infaz kurumu koşullarında hayatını yalnız idame ettirebileceğine, hastalığının sürekli bir tedaviyi gerektirmesi gibi zorunlu hallerin olmadığına" karar verildiği anımsatıldı.

Tahliye kararına gerekçe tutulan Acıbadem Hastanesi'nin 18.4.2017 tarihli iç hastalıkları uzmanının görüşünü içerir yazısında belirtilen sağlık sorunlarının ise, bu tarihten önce gerçekleşen ve sanığın tedavi gördüğü rahatsızlıklara ilişkin olduğu vurgulandı.

Bu gerekçelerle yakalama kararı çıkarıldığı kaydedildi.

YORUMLAR 67
  • vatantaş 6 yıl önce Şikayet Et
    HAni hastayıdı yuh be bizim adaletimiz bu ya yazıklar olsun bu millet aldıgınız maaşlara kamu oyu baskısı olmasa unuttuk gittiydi demi
    Cevapla
  • Polatoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir bırak, bir yakala...Bu ülkenin yargısına zerre miktar güvenim yok. Önümüzdeki günlerde tekrar bırakı lırsa yurtdışına kaçabilme ihtimali yüksek.
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kavurmacı çorbacı paçacı demeden bütün suçlular layık olduğu cezaya çarptırılmalıdır
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar ediyorum bu tip şahsiyetler üzerinden Ak parti aleyhine algı operasyonu oluşturulmak isteniyor. Bu yönde yorum yapanlar da bu fetöcü, amerikancı şeytani ayak oyununun bir parçasıdır
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi düşünmeyen herkes hain diyorsun yani
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakalama kararı çıktıysa artik kaçmıştır demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!