Valilik'ten açıklama! Sapkın yürüyüşe izin yok

İstanbul Valiliği LGBTİ üyeleri tarafından 25 Haziran 2017 Pazar günü saat 17.00'de Taksim Meydanı'nda yapılması planlanan yürüyüşe izin verilmeyeceği belirtildi.

Valilik'ten açıklama! Sapkın yürüyüşe izin yok
Valilik'ten açıklama! Sapkın yürüyüşe izin yok
GİRİŞ 24.06.2017 11:48 GÜNCELLEME 24.06.2017 12:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği, LGBTİ'nin yarın Taksim Meydanı'nda yapmayı planladığı yürüyüşe izin verilmeyeceğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın organları, internet siteleri ve sosyal medyada LGBTİ üyeleri tarafından yarın saat 17.00'de Taksim Meydanı'nda "Onur Yürüyüşü" adı altında bir yürüyüşe çağrı yapıldığının anlaşıldığı belirtildi.

Taksim Meydanı ve çevresinin valilikçe ilan edilen toplantı ve gösteri yürüyüşü alanları arasında bulunmadığı vurgulanan açıklamada, ayrıca valiliğe 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Hakkında Kanun hükümleri uyarınca usulüne uygun başvuru yapılmadığı bildirildi. Açıklamada, sosyal medya platformlarında bu çağrıya karşı toplumun farklı kesimlerinden çok ciddi tepki gösterildiğinin görüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, "Valiliğimizce yapılan değerlendirme sonucunda, düzenlenmek istenen yürüyüşün başta katılımcılar olmak üzere vatandaşlarımızın ve gezi amacıyla bölgede bulunacak turistlerin güvenliği ve kamu düzeni gözetilerek, anılan gün ve öncesi ve sonrasında düzenlenmesine izin verilmeyecektir. Kıymetli İstanbullu hemşehrilerimizin bu tür çağrılara itibar etmemeleri, güvenlik güçlerinin bu hususta yapacağı çağrı ve uyarılara riayet ederek yardımcı olmaları önem arz etmektedir." denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • BAYRAKLI 6 yıl önce Şikayet Et
    Hazır kk yürürken ona katılsınlar.
    Cevapla
  • Serpil 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu lanetli Lut cinsi insanlar yüzünden bizide helak etmesin nefes aldırmayın bunlara atın bu Aziz vatandan dışarı bunlara insan hakkı filan değil nefes aldırmayın..
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahh bi yürüsenizde vatandaş sizi bi linç edip ağzınızın burnunuzun yerini değiştirse... Sizi bi dayak manyağı yapsa ne güzel olur, ne güzel olur. Ohhh düşününce bile içimin yağları eridi be...
    Cevapla
  • Lale 6 yıl önce Şikayet Et
    Lut kavminden sapıklar 33 kişiydi bunlar ne çok .Allahım sen koru bizi helak etme
    Cevapla
  • ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Gidin hollandaya laiğiniz orası sizin Allah islah etsin sizleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız