Ünlü cerrah hayatını kaybetti!

Maltepe Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Can Solakoğlu, bayram tatilinde tutkunu olduğu motosiklet yolculuğuna çıktı.

Ünlü cerrah hayatını kaybetti!
Ünlü cerrah hayatını kaybetti!
GİRİŞ 26.06.2017 09:57 GÜNCELLEME 26.06.2017 11:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Solakoğlu, motosikletli bir grup arkadaşıyla Yunanistan yolundaydı. Bulgaristan'a varan gruptan Solakoğlu'nun da arasında bulunduğu grup, sabaha karşı Dedeağaç yakınlarında tekrar yola koyuldu.

Yolculuk esnasında Solakoğlu'nun yönetimindeki motosiklet, virajı alamayarak karşı şeride geçti.

Karşı yönden gelen otomobille çarpışan motosikletteki Solakoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu Solakoğlu, ülkemizin diz, kalça ve skolyoz cerrahisi konusunda sayılı uzmanlarından biriydi.

YORUMLAR 18
  • darkknight 6 yıl önce Şikayet Et
    salih aydın paketçiyle kuryeyle alakasi yok motorsiklette guvenlik sifir. 4 tekerlekli araclarda kaza yapmalarinda etken oluyor kask taksanda cogu zaman farketmiyor çünkü adamin kafa kopuyor. onun için tavsiyem türkiyede motorsiklet kullanmasin aklı olan.
    Cevapla
  • salih aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    motosiklet ehliyeti almak çok kolay ve kasksız bakımsız bilinçsiz sürücü sayısı neredeyse %90 oranında. 3 sene gümrük kuryeliği yaptım neredeyse hiç kazam olmadı şükürler olsun ki. tüm korumalarımızı takmadan asla çıkmam yola ve ayetel kürsi okumadan. kontrolü kaybedecek şekilde asla sürat yapmadım. paketciler ve su işinde çalışan motorcular hemen biran önce kontrol altına alınmalı en çok kazalar onlarda oluyor kask yok ehliyet yok. polislerimiz daha dikkatle eğilmeli bu konulara.
    Cevapla
  • haydar kuruyev 6 yıl önce Şikayet Et
    sen ayetel kursiye devam et, motorsikletin dogasını bılmeyen, fiziginden anlamayan suruculer, tum kontrolun kendilerinde oldugunu dusunebilirler, yukarıdaki gibi elim bir olaydan da oh ben yapmadım kafasıyla cıkarım elde edip buraya yazarlar,
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde ve dünyada devlet eliyle yapılan motosiklet yarışları birçok canların yitimine neden oluyor, motosiklet yarış aracı olarak özendirilmesin.Motosiklet sadece iş amacıyla kullanılan bir araç olsun şahsi kullananlarda kural ihlalinde ciddi cezai müeyyideler uygulansın.
    Cevapla
  • FM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • DÜZCELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?