Mahmutpaşa'ya 500 polisle operasyon

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde Fatih Mahmutpaşa'ya 500 polisle baskın düzenledi.

GİRİŞ 28.06.2017 12:31 GÜNCELLEME 28.06.2017 13:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fatih'te Mahmutpaşa'da aralarında bulunduğu çok sayıdaki iş merkezi ve çarşıya düzenlenen baskınlara 500 polis katıldı. Baskın yapılan adreslerden biri olan Mahmutpaşa'daki iş yerlerine giren polis aramalar yaptı.

Aramalarda kaçak tütün, nargile tütünü, elektronik sigara, çay, telefon, biber gazının da aralarında bulunduğu çok miktarda eşyaya el konuldu.

100 adrese düzenlenen baskınlarda bazı işyeri sahipleri gözaltına alındı, malzemelere el konuldu. Baskın yapılan adreslerden birinde iş yeri sahibi gazetecilere tepki gösterdi. Gerginlik araya giren polis tarafından önlendi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • hafizenur özpeker 6 yıl önce Şikayet Et
    sıkı denetimler sayesinde vergisiz kazancın önüne geçileceğine inanıyorum.bu sayede gelir dağıtımında adalet de sağlanmış olur.polisimiz güzel çalışıyor
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    adı ustunde gumruk kaçagı mallar dıyorlar...gıdın gumruklerı denetleyın o zaman..bunlar havadan dusmuyor herhalde ..ondan sonra esnafın canını yakın...dukkana gumrukten gecen mal kacak sayılmaması lazım yazık..kacak dıyorsunuz ama bu yoklukta pıyasa canlanıyor sıcak para donuyor ..
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Buralara yıllarca göz yumuldu adamlar kaçakçılıktan dünyaları kazandı inşallah bundan sonra göz yumulmaz gereken işlem yapılır
    Cevapla
  • onur 6 yıl önce Şikayet Et
    Belki normal olan satıcılar vardır ama buraların geneli kaçakçı, hırsız ve uğursuz adamlar. Bunlara fırsat vermemek gerek.
    Cevapla
  • tayar23 6 yıl önce Şikayet Et
    yillardir orda o isi yapiyorlardi neden simdi baskin cok manidar geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?