Eşinin dışkı yedirdiği kadın konuştu

Gördüğü insanlık dışı şiddet sonrası Samsun’daki babaevine dönen 20 yaşındaki Cansu Ş., yaşadıklarını anlattı.

Eşinin dışkı yedirdiği kadın konuştu
Eşinin dışkı yedirdiği kadın konuştu
GİRİŞ 02.07.2017 06:16 GÜNCELLEME 02.07.2017 08:08
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Patnos İlçesine 16 kilometre uzaklıktaki Andaçlı köyünde yaşayan Mehmet Şakir Ş.’nin eşi C.Ş.’ye şiddet uygulayıp, dışkı yedirmeye çalışma görüntülerini sosyal medyada paylaşması, Cumhuriyet Savcılığını harekete geçirmişti.  

Mehmet Şakir Ş. Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesinin alınmasının ardından Patnos Sulh Ceza Hakimliği tarağından eziyet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Şakir Ş. ifadesinde şunları söyledi:

''Kaynanam ve kayın babam beni baştan beri istememektedirler. Ben gelip görücü usuli ile evlendim. Eşimin amcasının oğlu ile ilişkisi varmış. Kaç kez telefonda konuşurlarken gördüm. Amcasının oğlunun kardeşi bu ilişkinin olduğunu doğruladı. Amcasını oğluna, 'biz evlendik aramasan artık iyi olur' dedim. Geçimsizlik evlendiğimizden bu yana bu nedenle hep vardı. Bu videoyu da amcasının oğlu ile ilişkisi olduğu için ben çektim. Eşime videodaki görüntüler gibi bebeğinin pisliği yedirmeye kalktım. Videodaki görüntüdeki kişi benim. Daha önce de eşime bu nedenden dolayı tokat atmıştım. Görüntülerin kayın pederimin eline nasıl geçtiğini bilmiyorum. Görüntüler benim telefonumda kayıtlıydı. Suçu kabul ediyorum, yaptığımdan dolayı da pişmanım.''

EVİNE DÖNEN GELİN KONUŞTU

Aralık ayında gördüğü insanlık dışı şiddet sonrası Samsun’daki babaevine dönen 20 yaşındaki Cansu Ş., yaşadıklarını Gazete Habertürk'ten Leyla Ünal'a anlattı. 2014 yılında görücü usulüyle evlendiğini anlatan 2 çocuk annesi Cansu Ş., evlendiği ilk günden beri eşi tarafından şiddet gördüğünü göz yaşları içerisinde anlattı:

“İlkokul mezunuydum ve 17 yaşına geldiğinde buraların adetine göre artık evlenmem gerekiyordu. İlk dayağımı üstümde gelinlikle gerdek gecesi yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı. Hatta sevk ediyorlardı. Eşim defalarca yüzümde sigara söndürdü. Sopası vardı. Seni bir gün öldüreceğim diyordu. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de, ‘Sen benim, ailemin kölesisin’ diyordu. Yumruk atıyor, tekmeliyordu” diye konuştu.

Eşinin kendisine zorla dışkı yedirdiği günü de anlatan Cansu Ş., o gün yaşadıklarını da şöyle anlattı:

“Geçen yıl Aralık ayıydı. Engelli bir kaynım var. Küçük kızımla şakalaşıyorlardı. Tükürmüş kızım. Kaynanam bunun için beni suçladı. Kocam, İstanbul’daydı. İnşaatta çalışmaya gitmişti.

Geldiğinde, bu olayı söyledi ve sopayla beni dövmeye başladı. ‘Sana dışkı yedireceğim, yoksa sen akıllanmayacaksın’ dedi. Tekmeyle tuvalet ve mutfağın bulunduğu yere sürükledi. Yiyeceksin diyordu. ‘O zaman git bebeğin bezini aç, onun dışkısını yiyeceksin’ dedi. Bebeğimin, bezinden aldığım bir parça dışkıyı ağzıma sürdüm. Daha da sinirlendi. Telefonun kamerasını açtı. ‘Al çabuk, yüzüne sür bunu, yiyeceksin’ dedi. Yapma diye yalvardım. Ama zorla yedirdi. O an görüntülerde yok. Midem bulandı. Tuvalete girip, kusmaya başladım. Bu kez de kustuğum için sopayla sırtıma vurarak dövdü.”

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Şakir Ş., video görüntülerinde sopayla vurarak, tekme atarak eşi C.Ş.’ye çocuk bezindeki dışkıyı yedirtmek istemişti. Acımasız kocanın dayak, hakaret ve küfürleri karşısında eşi sadece yalvararak kurtulmaya çalışmıştı. Mehmet Şakir Ş. Kürtçe yaptığı konuşmada, “Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b... ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B... al yüzüne çarp, çık git” diyordu. Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden olmuştu. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştı.

YORUMLAR 57
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Din yok İman yok en önemlisi Allah korkusu yok! ve İnsanlık insanlıkdan çıkmış!...bundan sonra kimse şikayet etmesin! Çünkü Ahir zaman iyice yakınlaştı!.
    Cevapla
  • Mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadın, ALLAH cc 'nın emanetidir. Nasıl şiddet uygulayabilirsin. AYnısını biri senin annene ya da kız kardeşine yapsa.!! Cinayet çıkar demi!!
    Cevapla
  • asi 6 yıl önce Şikayet Et
    insanlik unuru denilen birsey vardir.bu insan elbisesi giymis onursuz herife bak.yaptigi guzel birseymis gibi kendini savunuyor.
    Cevapla
  • Nev 6 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi hayvandan da aşağı varlıklar için tek çözüm idam. idamı geri getirin
    Cevapla
  • ademoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    kadının elindeki çocuk bezi, muhtemelen çocuğunun, evladının herşeyi anaya evla gelir, adamın evladının anasına reva gördüğü züldür. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!