Figen Yüksekdağ'dan skandal savunma

Tutuklu yargılanan Figen Yüksekdağ, mahkemede "Hz. Ali demiş ya 'direniriz, bu duruşumuzla bu saldırganlık karşısında direniriz." dedi.

Figen Yüksekdağ'dan skandal savunma
Figen Yüksekdağ'dan skandal savunma
GİRİŞ 05.07.2017 09:58 GÜNCELLEME 05.07.2017 10:08
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Terör suçundan 224 gün sonra hakim karşısına çıkan Figen Yüksekdağ, "Emin olun birkaç ömrüm daha olsa aynı şeyleri yeniden yaparım." sözüyle terör örgütünü ve teröristleri savundu.

UTANMADAN HZ. ALİ'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Yüksekdağ, "Hz. Ali demiş ya 'direniriz, bu duruşumuzla bu saldırganlık karşısında direniriz, halkımızın duygusuna tercüman oluruz.' Onur sahibi Türkiye yurttaşlarının bu zulmün karşısında direneceğinden eminiz. Bizler mahkeme salonlarında, hapishanelerde direniyoruz. Kimileri adalet için kilometrelerce yol yürüyor. Kimileri özgürlük, barış demekten vazgeçmeyerek direniyor. Kadınlar yaşamın her alanında kendilerine dayatılan haksızlığa karşı dimdik durarak direniyor." dedi.

YORUMLAR 54
  • Tuna 6 yıl önce Şikayet Et
    Alevilere ayaklanın mesajı veriyor terörist hz aliye inansanydın bu şeytanlığı yapmazdın.. Alevilerdenbbir akıllı çıkıpta senin hz ali alevilikle ne alakan varda bizi kafaya almaya çalışıyorsun demiyor.. Pkklı alevilere ayar veriyor kimseden ses yok içlerindende bu teröristi savunan çok..
    Cevapla
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Hazreti Ali senin gibi terörist değildi.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katilleri ALLAH cc topunuzu yok etsin
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ermeni döküntüsü cennetle müjdelenen efendimizin damadı dinin kılıcı Hz. Ali efendimizin adını bile anamaz. Ali efendimizi anlayan bu ihaneti kandan beslenip şeytani sevindirenleri savunmaz. Yürüyen şeytan uşakları da bu adi mahluklar la kolkolalar.
    Cevapla
  • YÜKSELİN BİRİ 6 yıl önce Şikayet Et
    he figen he söylediklerine inanıyorsan safsın. bilerek yapıyorsan hainsin. bence saf değilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!