Bekir Bozdağ'dan 'Hero tişörtü' açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ, katıldığı bir televizyon programının canlı yayında Muğla'da darbeci sanıkların "Hero" yazılı tişört giymesini değerlendirdi.

Bekir Bozdağ'dan 'Hero tişörtü' açıklaması
Bekir Bozdağ'dan 'Hero tişörtü' açıklaması
GİRİŞ 15.07.2017 22:12 GÜNCELLEME 15.07.2017 22:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci sanıkların Hero yazılı tişört giymesiyle ilgili, "Cezaevi yönetiminin böyle bir şey vermesi söz konusu değil. Ama burada çok bilinçli bir tercih olduğunu biz düşünüyoruz. Fakat işin arka planı nedir o soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır ve biz ona göre ihmali, kusuru olan kimse onlarla ilgili de ayrıca bir müeyyide uygulayacağız" dedi

İHA'nın haberine göre; Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı'nın soruşturma başlattığını belirten Bozdağ, şunları kaydetti:

"Tişört olayı ile ilgili biz hemen tahkikat başlattık. Hemen kontrolör görevlendirdik. Cezaevi müdürü başta olmak üzere oradaki görevlilerin hepsiyle ilgili bir tahkikat başladı. Henüz sonucu bize gelmedi ama bizzat dün gitti arkadaşlar. Cezaevi yönetiminden verilen bir şey yok. Aileler getiriyor cezaevi yönetimi ona veriyor veya onun almak istediği bir şey varsa oradan alıyor. Cezaevi yönetiminin böyle bir şey vermesi söz konusu değil. Ama burada çok bilinçli bir tercih olduğunu biz düşünüyoruz. Fakat işin arka planı nedir o soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır ve biz ona göre ihmali, kusuru olan kimse onlarla ilgili de ayrıca bir müeyyide uygulayacağız. Cezaevlerinde bundan sonraki süreçte resim, işaret yazı yazan mesaj içerikli olan hiçbir şeyi mahkemelere giderken giymesine artık izin verilmeyecektir. Ona da bir kural getirildi."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    meydan okumaya devam sorumlular cezalandırılmalı mahkum elbs. olmalı...
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    yokmu pembe tulum tıkın içine öyle gerinin mahkemeye
    Cevapla
  • Yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaahu, adam vatan haini! iğne gelse bile kontrol edeceksin hapishanede. Sıradan bir mahkumun mektupları yemekleri elbiseleri bile kontrol ediliyorken vatana ihanet suçundan yargılanmış birilerine getirilen malzemeler nasıl oluyor da bu kadar rahat içeri giriyor.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen bende ihmal olduğunu düşünüyorum hatta eminimde neyse.
    Cevapla
  • Kırksatır 6 yıl önce Şikayet Et
    Alçak fetöcüler yakında tektip elbiselerle Yüce Türk adaletine hesap vereceksiniz. Hadi bakalım ya herro ya merro!
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım bunlara tek tip tulum la hemde pembe renkli olanından olsun ben bu soytarıları görünce içim kan ağlıyor 250şehidimiz aklıma geliyor bu soytarılara hak ettikleri muhammeleyi göstereceksin ki rahat olayım
    Cevapla
  • Hak ve Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Vicdanları gibi kapkara olması daha uygun olur bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı