Şehit öğretmen Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından yolu kesilerek şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, olaydan bir ay sonra memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 16.07.2017 15:19 GÜNCELLEME 16.07.2017 15:27
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Okulların kapanmasının ardından 16 Haziran’da baba ocağı Gümüşhane’nin Torul ilçesine gitmek üzere yola çıkan ve Tunceli-Pülümür karayolunda bölücü terör örgütü mensupları tarafından yolu kesilen Necmettin Yılmaz'ın (23) aracı yakılmış ve kendisinden haber alınamamıştı. Geçtiğimiz günlerde Pülümür Deresi'nde bulunan erkek cesedinin DNA testi ve otopsi sonucu Yılmaz’a ait olduğunun ortaya çıkmasının ardından hüzünlü bekleyiş sona erdi. Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'nin Torul ilçesinde resmi tören düzenlendi.



Torul Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Torul Kaymakamı Mustafa Karali, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Belediye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, sendika temsilcileri, eğitim camiasının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUMLAR 69
  • Mustafa Yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c Rahmetiyle Muamele eylesin inşaallah...Bu Tunceli yi haritandan silmek gerek
    Cevapla
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    bizlere hakkını helal et şehidim :(
    Cevapla
  • AliMurat 80 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Cenab-ı Allah; Vatanimizi, Devletimizi her türlü beladan korusun, ülkemizi hedef alan düşman ve hainlere karşı tek yürek olmayı Nasib Etsin(Amin) Selam ve Dua İle Hayırlı Gunler TÜRKİYE
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • yeter 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlara yardım ve yataklık eden hainlerinde cezası verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!