İstanbul için hayati uyarı: O saate dikkat!

İBB Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul'da meydana gelen afet sonrası ortak açıklama yaptı.

GİRİŞ 18.07.2017 11:57 GÜNCELLEME 18.07.2017 18:03
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Topbaş öğleden sonra daha şiddetli bir yağmurun beklendiğini ve artık toprağın doyduğu için daha fazla risk oluşturacağını söyledi. Topbaş vatandaşlara dışarıya çıkmamaları konusunda da uyarıda bulundu.

SAAT 14.00'DAN SONRA...

İstanbul Valisi Şahin "Saat 14.00'ten sonra tekrar yoğun bir yağış bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, akşam saatlerine kadar sürmesini tahmin ediyor" dedi.

VALİ ŞAHİN: TELAFİ ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

İstanbul Valisi Şahin "Uzun yıllardır yaşanmayan ölçüde bir yağış düşüşünü bugün yaşıyoruz. Bunları inşallah hızla ve vatandaşımızı en rahatsız etmeyecek şekilde telafi etmeye çalışıyoruz." dedi.

TRAFİK TİMLERİ GÖREVE BAŞLADI

İstanbul Valisi Şahin "Mevsim normallerinin bir kaç katı olması nedeniyle su birikmeleri oldu. Ekiplerimiz bu noktalara hızla müdahale ediyorlar. Hem belediyemizin ekipleri hem AFAD ekipleri bu baskınlarla bir taraftan mücadele ederken, trafiğin akışının düzenlenmesi noktasında da emniyet müdürlüğümüzün ekipleri ve jandarma komutanlığımızın trafik timleri görev başındalar" dedi.

Ayrıca İBB Başkanı Kadir Topbaş yaşanan afette can kaybı olmadığını açıkladı.

YORUMLAR 19
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehir planlamaları Japonya'da 700 yıl, Avrupa'da 400 yıl sonrası hesap edilerek yapılıyormuş. Hatta ecdadımız Osmanlı dahi 100 yıl sonrasını hesap etmiş. Ama bugün bizim şehirlerimizin planı seçimden seçime değişiyor. 5 yıl evvel park olan bir yer 5 yıl sonra birilerine imara açılıyor. Belediyeler üstün körü bir alt yapı ile durumu idare ediyor. Ama tabiat affetmiyor işte! Ayrıca İslam sorgulayan, muhasebe yapan bir dindir. Yöneticilerimizin eksikliklerini biz söylemezsek verdiğimiz emanet makama zulmetmiş oluruz.
    Cevapla
  • ottoman_empire 6 yıl önce Şikayet Et
    bu buyuk bir yagmur afet tir felaket tellallıgı yapmayın amerikada cin de v.s bir cok alt yapısı guclu avrupa ulkelerinde kopruler gorunmuyor aşırı yagışlar dan bi yerde su birikti diye meseleyi bi yerlere cekmeyin allah beterinden saklasın bu bir afet tir
    Cevapla
  • Izmır 6 yıl önce Şikayet Et
    Izmir e düştümü suçlu belediye oluyorda istanbul a düştümü adı niye doğal afet oluyor kardeş...
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Eski istanbul ve türkiye aklıma geldi durumumuz nede çok kötüydü az yağmurda bile insanlar ölürdü Allah birdaha o dönemleri yaşatmasın amin
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    İzmire söyleniyorduk istanbul daha beter çıktı alt yapıların bir an önce değiştirilmesi lazım biraz öz eleştiri yapmak şart
    Cevapla
  • urfalimuslum 6 yıl önce Şikayet Et
    mustafa nın dediklerin kulak ver gardaş adam haklı :)
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun geçmişini ve bugününü değerlendirecek yaşta değilsin sanırım..ve de İzmirin geçmişini..izmire bu güne yapılanla İstanbula yapılanı bir karşılaştır derdim amam yaşın daha bebk yaşlarda sanırım..Bilseydin böyle yorum yapmazdın..
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama,o kadar yağmur hangi kente düşse su birikir.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    defalarca burada yorum yaptık yeter artık orman bırakmadınız ağaç bırakmadınız Bu hızla devam ederse 5 seneye kalmaz yağacak her yağmur damlası Sel,Baskın ve facia olarak bize geri dönecek
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin dünyadan haberin yok..Ya da dünkü çocuksun..İstanbulun bir geçmişine bak bakalım ne kadar yeşil alan varmış..İş yeşil alanda değil..yağışın aşırı yağmasında.. Bak ÇİN ne durumda aşırı yağıştan toprak kaymaları ve ağaçlar gidiyor..hem de ormanlık bölgelerde..Yüz yılda böyle olan yağışlar için gereksiz yere alt yapıyı çok büyük tutmak israftır..Dünyanın her yerinde yağış ortalaması baz alınır..ve ABD de dahil tüm ülkelerde su basar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor