Peygamber katillerinin bunu yapması normal!

Diyanet Işleri Başkanı Görmez, İsrail devletine yönelik peygamber katillerinin şu anda yaptıkları mezalimin kendilerinin tarihiyle çelişmediğini söyledi.

Peygamber katillerinin bunu yapması normal!
Peygamber katillerinin bunu yapması normal!
GİRİŞ 20.07.2017 12:46 GÜNCELLEME 20.07.2017 12:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine ilişkin, "23-24 sene önce El Halil'de oynanan oyunun aynısını Mescid-i Aksa'da gerçekleştirmek istediklerine şahit oluyoruz.

Mescid-i Aksa etrafında yaşananların İslam coğrafyasını tahrik eden, Müslümanları, inananları, aklı selim sahibi ve sağduyu sahiplerini endişelere sevk eden gelişmelere sahne olduğunu belirten Görmez, "barış elçisi "olarak adlandırdıkları Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri'nin dün İsrail polislerince yaralanmasının da her türlü kınamayı hak ettiğini söyledi.

Yaşananlardan dolayı büyük endişeler içinde olduklarını ifade eden Görmez, El Halil'in başına gelenlerin Mescid'i Aksa'nın da başına getirilmesinden duydukları endişeyi de dile getirdi.

Görmez, 1994'de ramazan günü müminlerin üzerine açılan ateşle 70'i aşkın insanın katledildiğini hatırlatarak, tarihte peygamber katledenlerin, büyük peygamberlerin içinde bulunduğu El Halil'i adeta bir hapishaneye dönüştürdüklerini ve yarısını da sinagoga çevirdiklerini söyledi.

Yahudiler, kendi soylarından gelmeyen Hz. Sâlih (a.s), Hz. Hûd (a.s), Hz. Şuayb (a.s) ve Hz. İsmâil (a.s) gibi peygamberlere iman etmedikleri gibi, başta Zekeriya (a.s), Yahya (a.s), İşaya (a.s) ve Cercis (a.s) olmak üzere birçoğunu da katletmişlerdir.

YORUMLAR 14
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkes beyi israili lanetlemiye davet ediyorum, SIKINTI yoksa.
    Cevapla
  • basiret 6 yıl önce Şikayet Et
    gelecek birgun islam sancağının dalgalandığı günler yakındır.
    Cevapla
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Zalimin zulmü artmışsa sonunda yakın inş.
    Cevapla
  • salih can 6 yıl önce Şikayet Et
    azkaldl sonunuz biticek lanet li kavim
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    butun islam alemi turkiyenin guclenmesini bekliyor bugun petrol icinde yuzen maddi olarak guclu arap ulkeleri bir tane adam cikaramiyor hep kaypak ve kalles aileleri kral yapmislar avrupanin abd nin usakligini yapiyorlar boyle olunca siyonistler diledigi gibi katliam yapiyor ama ulkemiz guclendiginde israil zulmu son bulacak bunu bildikleri icin etrafimizi kan golune cevirerek bizi zorda birakmaya calisiyorlar elbet onlarin hesabini ALLAH bozacak ve insallah dunyaya huzur gelecek...
    Cevapla
  • Çiğdem 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!