'Hero' tişörtlü öğrenciye sınav çıkışı gözaltı

Adana'da, Dikey Geçiş Sınavı'na (2017-DGS) üzerinde 'Hero' yazan tişörtüyle giren Şahin B., çıkışta polis ekiplerince gözaltına alındı.

GİRİŞ 23.07.2017 14:13 GÜNCELLEME 23.07.2017 14:51
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişleri amacıyla düzenlenen DGS'ye girmek için merkez Çukurova İlçesi'ndeki bir okulda giden Şahin B., ihbar üzerine polis ekipleri tarafından sınav çıkışında gözaltına alındı. 100. Yıl Polis Merkezi'ndeki işleminin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen üzerinde 'Hero' yazılı tişört bulunan Şahin B., basın mensuplarının sorusunu, "Enteresan bir durummuş. Ben televizyonda hiç görmedim. Bilmeden giydim" dedi. Şüpheli, daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

YORUMLAR 24
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    yav kardeşim biraz kafa çalıştırın okuduğum kadarıyla bi mağaza üretmiş bunları binlerce belki onbinlerce kişi satın almış. herkes sizin gibi işsiz değil gündemi sürekli takip etsin çalışan var sınavlara hazırlanan var buda öğrenci zaten sabah eline ne geçtiyse giymiştir. böyle mücadele olmaz sapla saman karışıyor. ha bilerek giydiyse kesin cezasını orası ayrı..
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat anlamayana 40 katır 40 satır
    Cevapla
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes sizin gibi tv ile yatıp kalkmıyor memlekette çoğunluğun gündem umurunda değil. başbakanın adın bilmeyen insanlar var ülkede. ve bu tarz insanlar çoğunlukta bilmeden alıp giymiş olabilir kim sokuyor bu tişörtü ülkeye giyeni değilde üreteni satanı alsanıza içeri saçmalık bu yapılanlar.
    Cevapla
  • eee 6 yıl önce Şikayet Et
    direk fetöcü olduğu belli
    Cevapla
  • slm 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne cüret ben darbecileri destekleyen bir adammım demek . allahın cezaları. REİS hepsini tık içeri. arkandayyzız. resmen milletin sabrını zorluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti