İhanet davasına damga vuran sözler

Akıncı Üssü davasının ilk duruşmasına bir şehit yakınının sözleri damga vurdu...

GİRİŞ 01.08.2017 12:27 GÜNCELLEME 01.08.2017 12:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Akıncı Üssü davasının ilk duruşmasına bir şehit yakınının sözleri damga vurdu... Darbecilere hitaben yüksek sesle konuşan şehit yakını, “Bizim soyumuz var oldukça, barınamazsınız, var olamazsınız, sonunda pisliğinizde boğulacaksınız” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin merkez üstü olarak kullanılan ve derdest edilen komutanların tutulduğu yer olan Akıncı Üssü’ne ilişkin dava Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

29 Ağustosa kadar sürecek dava nedeniyle Sincan Cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken dava gergin başladı. 

Kimlik tespiti ile başlayan davada polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Şehit yakınları ve gaziler ile sanıklar arasına adeta etten duvar örüldü. Şehit yakınları ve aileler sık sık sanıklara tepki gösterirken, sanık avukatlarına da sinkaflı sözler sarf etti. Bu olaylar üzerine sanık avukatları oturdukları masalara vurarak tepki gösterdi.

''SOYUMUZ VAR OLDUKÇA...''

Bir şehit yakını ise ''Bizim soyumuz var oldukça, barınamazsınız, var olamazsınız, sonunda pisliğinizde boğulacaksınız'' dedi. 

MAHKEME BAŞKANI: BUNU KALDIRAMAYACAK KİŞİLER AYRILSINLAR

Mahkeme Başkanı Selfet Giray, gerekli uyarıları yapacaklarını belirterek, ''Burada Türk milleti adına, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre yargılama yapıyoruz. Acınızı, öfkenizi anlıyoruz ama bunu kaldıramayacak kişiler ayrılsınlar. Bu karşılıklı diyalog devam ederse bazılarınızı çıkarmak zorunda kalacağız. Sağlıklı bir yargılama yapabilmemiz için mahkeme düzenine herkesin uyması gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • DES 6 yıl önce Şikayet Et
    İdamdan başka hiç bir şey tatmin etmez bu Aziz Milleti !!! Vatan haini katillerin cezası nedir ???
    Cevapla
  • DES 6 yıl önce Şikayet Et
    Neyi yargılıyorsunuz Suç sabit ve belli Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ,Görevini kötüye kullanmak , Bir Ülkenin başkanını öldürmeye tam teşebbüs , Türk halkını şehit etmek , Dini istismar etmek ! BU KADAR SUÇ AZMI ? DELİL YETMİYOR MU ??? af mı etmeye çalışılıyor ?
    Cevapla
  • DES 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam da benim kafadan sın helal sana ! Allah böyle düşünüp görenlerin sayısını artırsın !
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım muhalefet bu yargılamayı beğenecek mi? Bunun için de yürüyüş düzenlemeyecek ler mi?
    Cevapla
  • nalına mıhına 6 yıl önce Şikayet Et
    ''Bizim soyumuz var oldukça, barınamazsınız, var olamazsınız, sonunda pisliğinizde boğulacaksınız'' dedi. .....zaten bir tek bu soy var talimat beklemeden çıkanlarla beraber ,kağıt kaplanların hadi demesine bakmayın onlar hala batının ağzının içine bakan gırtlağında boğulmuş küheylan görünüşlü sincaplar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı