Erdoğan'ın 'yorgunluk' uyarısı ne anlama geliyor?

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti teşkilatlarına yaptığı 'yorgun olanlar çekilsin' uyarısının, parti değerlerinden uzaklaşanlara yönelik olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın 'yorgunluk' uyarısı ne anlama geliyor?
Erdoğan'ın 'yorgunluk' uyarısı ne anlama geliyor?
GİRİŞ 02.08.2017 13:10 GÜNCELLEME 02.08.2017 13:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti teşkilatlarına yaptığı 'yorgun olanlar çekilsin' uyarısının, parti değerlerinden uzaklaşanlara yönelik olduğunu söyledi.

"AK Parti'nin ilkelerinden uzaklaşan varsa o bizim için yorgundur" diyen Ünal parti yönetimi için bir yorgunluğun söz konusu olmadığını dile getirdi.

'KENDİMİZİ YENİLEMEMİZ LAZIM'

AK Parti Sözcüsü Ünal bugün konuk olduğu TRT Haber canlı yayınında Erdoğan'ın bu çağrısıyla ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımız uyarıda bulunurken, 2019 seçimlerinin önemine değiniyor. Herkesin dikkatli ve uyanık olması gerektiğini, siyasetin bir sorumluluğu olduğunu hatırlatıyor. AK Parti'nin ilkelerinden uzaklaşan varsa o bizim için yorgundur" dedi.

Ünal bugünkü değerlendirmesine şöyle devam etti:

"Hangi değerlerle yola çıktık bu biliniyor. O değerlerden uzaklaşan herkes yorgundur. Teşkilatlarımız 16 Nisan halk oylamasında büyük özveri ortaya koydular. Belediye başkanlarımız büyük çaba gösterdiler. Cumhurbaşkanımızın söylediği yorgunluk bizim için söz konusu değildir."

YORUMLAR 11
  • osmanlı tokadı 6 yıl önce Şikayet Et
    elhak doğrudur fakat korkarım yine bu yorgunlar gelecek
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler yorgun özellikle kayseri belediyesi.Hep aynı mahallelere talas yıldırım beyazıt gibi zengin mahallelere yatırım var. ziyagökalp,şeker,belsin gibi mahalleler yerinde sayıyor.
    Cevapla
  • xyzc 6 yıl önce Şikayet Et
    koltuk sevdası yüzünden en güvendiği insanları bile koruyamayan basiretsizler var
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kendini davaya adamayan koltuk sevdalısı çalışmayan ticari ve gösteriş meraklısı kimse partinin hiç bir yönetici kademesinde olmamalı. çalışkan halkla iç içe girmiş insanlarla çalışmalıyız. aksi takdirde REİSİN Tüm emeklerini Boşa Çıkartırız herkes elini taşın altına koymalı. yapamayan kendi çıkıp gitmeli.
    Cevapla
  • Serkan ÇIBIKÇI 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Tayyip Babaya Ömür Versin ; Ancak Atananlar Milletin Malı Deniz Yemeyen Keriz Zihniyetinden Bir Türlü Kurtulamıyorlar Milli Eğitimdeki Laçlakalıkları Size Bi anlatsam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti