CHP'nin anketçisinden Akşener'li formül!

CHP'ye yakın anket şirketi SONAR'ın Başkanı Hakan Bayrakçı, yarın Akşener'li bir seçim olsa AK Parti'nin yüzde 42'yi geçemeyeceğini söyledi.

CHP'nin anketçisinden Akşener'li formül!
CHP'nin anketçisinden Akşener'li formül!
GİRİŞ 03.08.2017 17:25 GÜNCELLEME 03.08.2017 17:29
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

16 Nisan referandumuna günler kala hayır oylarını yüzde 51.2 olarak açıkladıktan sonra dalga konusu olan SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, 2019 seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"AKŞENERLİ BİR SEÇİM OLSA..."

Bayrakçı'ya göre AK Parti'nin, yarın Akşener parti kursa ve seçime gidilse alabileceği oy oranının en yazla yüzde 42 olacağını söyledi.

"AKŞENER YÜZDE 20 OY ALIR"

Bayrakçı, "Akşener'in partisinin müthiş bir rüzgar estireceğini biliyorum." diyerek oy tahminini destekledi ve Akşener'in şuan seçime girse yüzde 20 civarında oy alabileceğini söyledi.

İLHAN KESİCİ ADAY OLURSA YÜZDE 53'LE CUMHURBAŞKANI SEÇİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019'daki seçimlerde CHP, Akşener, HDP ve farklı bir aday daha çıkması durumunda birinci turda yüzde 42'yi geçemeyeceğini söyleyen Bayrakçı, ikinci turda Kesici ile Erdoğan'ın olması durumunda İlhan Kesici'nin Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 52-53 ile kazanabileceğini söyledi.

Bayrakçı, Kesici'nin kaybetse bile yüzde 49'da kalacağını da sözlerine ekledi, ayrıca "Haftaya seçim olsa yüzde 51 ile Kesici alır. Erdoğan ile kafa kafayadırlar."dedi.

YORUMLAR 175
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp anketçileri yine dilek temenniler bölümüne geçiş yaptılar. daha bir yıl olmadı bu milleti güya sulh ve selamete getirecekti. kim ve kimlerle bunu yapacaktı bunun cevabı verilmiş değil. öyle sus pus durmakla oy alınmıyor. tabanı millet olmayanın tavanının nerede kimlerle beraber olduğu belli olmaz. bunlar da öyle bence.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ilhan kesici dediğin adam kaç kuruşluk adam allah aşkına. onun gibi yüzlerce insan var chp de. akşener'e gelince; 15 temmuz olmadan önce dediğin olabilirdi ama artık mümkün değil. yüzde 2 oy bile alamaz.
    Cevapla
  • baki 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi hayalini gerçek sanmış
    Cevapla
  • adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    gönül neler neler ister.
    Cevapla
  • Ordulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk kimin ne olduğunu biliyor, cevabını sandıkta verecektir. chp ve işbirlği yaptığı diğer partiler Sayın Ecevit hariç ne zaman iktidar oldular ki? Belirleyici olan halkın iradesine değer veren ve birliğine hizmet edenlerindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı