Darbeci İyidil hastaneye kaldırıldı!

Darbe girişimi davasında yargılanan Eski korgeneral Metin İyidil, tutuklu bulunduğu Kırıkkale F Tipi Cezaevinden Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Darbeci İyidil hastaneye kaldırıldı!
Darbeci İyidil hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 08.08.2017 12:15 GÜNCELLEME 08.08.2017 12:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin, aralarında dönemin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muharebe ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı eski korgeneral Metin İyidil'in de bulunduğu 7 kişinin yargılandığı davaya, sanık savunmalarıyla devam ediliyor. 

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada savunma yapması beklenen davanın bir numaralı sanığı eski korgeneral İyidil, şekere bağlı yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle tutuklu bulunduğu Kırıkkale F Tipi Cezaevinden Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. 

İyidil, dünkü duruşmada mahkeme huzurunda savunma yapma talebinde bulunmuştu. Bu talebi değerlendiren mahkeme, sanık İyidil'in tutuklu bulunduğu Kırıkkale F Tipi Cezaevinden Ankara Adliyesine getirilmesini kararlaştırmıştı. 

Mahkeme Başkanı Hüsamettin Otçu, İyidil'in rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, tedavisi devam ettiği için duruşmaya katılmayacağını bildirdi. 
Dava, sanık eski binbaşı Ersal Duman'ın savunmasıyla devam ediyor. 

Duruşmanın dünkü bölümünde, sanık korgeneral Abdullah Barutcu ile sanık tuğgeneraller Mehmet Topçu ve Lütfü İhsan Yanıkoğlu savunma yapmıştı.

YORUMLAR 11
  • Gakko 6 yıl önce Şikayet Et
    Gebereceksiniz ve Cehenneme sürüleceksiniz Vatan hainleri
    Cevapla
  • Aklı Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerin hastaneye gitmesini bırakın ambulansa bindirilmesine dahi izin vermemişlerdi. Ki bu şehitlerimiz silahsız masum vatandaşlarımızdı. Bunlara bu kadar değer verilmesi şehitlerimizi incitmez mi?
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    ölsün vatansız hainler!!
    Cevapla
  • TürkMücahid 6 yıl önce Şikayet Et
    kaçış için hazırlık olabilir (bir ihtimal) önlem alınmalı...
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 6 yıl önce Şikayet Et
    ilaca yazık ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!