DBP'liler bir anneyi dövdüler

Diyarbakır'da 2 çocuğunu Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) kandırdığını söyleyen Remziye Akkoyun ile partililer arasında arbede yaşandı.

GİRİŞ 09.08.2017 12:52 GÜNCELLEME 09.08.2017 15:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, bir oğlunun DBP'lilerce kandırılarak dağa götürüldüğünü, diğer oğlunun ise yine partinin düzenlediği yasa dışı eylemlere katıldığı için cezaevine girdiğini öne süren Remziye Akkoyun, çocuklarının akıbetini sormak için parti binasına gitti.

Burada Akkoyun ile partililer arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında parti binasındaki bir kişi, Akkoyun'un üzerine demlikle kaynar çay döktü. Bunun üzerine yanındaki bıçağı çıkaran Akkoyun, yaşanan arbede sırasında baygınlık geçirdi.

Partililerin haber vermesi üzerine binaya gelen polis, baygın haldeki Akkoyun'u hastaneye kaldırdı.

Tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette ifadesi alınan Akkoyun'un, 2 yıldır kayıp olan oğlunun DBP'lilerce kandırılarak örgüte katıldığını düşündüğünü, bu nedenle geçen yıl 5 kez, bu yıl da 7 kez DBP'ye gittiğini söylediği öğrenildi.

Akkoyun, "Partide biri, 'Senin oğlunu devlet aldı, devlet versin, defol git buradan.' diyerek beni kovdu. Ben de 'Siz devlete kurban olun, devletin suçu yok. Siz kandırdığınız oğullarımı.' dedim. Bunun üzerine bir parti üyesi, 'Benim kardeşim ve oğlum da cezaevinde ne olmuş yani?' dedi." ifadelerini kullandı.

"Her gün pencerenin kenarına geçip, çocuklarımın gelmesini bekliyorum"

Akkoyun, AA muhabirine Kürtçe yaptığı açıklamada, oğullarının DBP tarafından kandırıldığını iddia etti.

Oğlunun cezaevine girdiği günden bu yana, sorumlu gördüğü partiye gittiğine işaret eden Akkoyun, şunları kaydetti:

"Oğlumu verin, artık sizi rahatsız etmeyeceğim.' diyorum. Onlar da, 'Git devletle kavga et.' diyorlar. Ben de, 'Oğlum sizin yüzünüzden hapse girdi.' diyorum. Bana da küfredip, 'Git bir daha da yanımıza gelme.' dediler. Zalimler hiçbir zaman gün yüzü görmesin. Kim çocuğumu kandırıp, cezaevine girmesine neden olmuşsa Allah belasını versin. Nasıl ki benim ciğerimi yaktılar ve iki oğlumun geleceğine sebep oldularsa Allah da onları yaksın. Çocuklarımı düşünüyorum. Gözüme uyku girmiyor. Her gün pencerenin kenarına geçip, çocuklarımın gelmesini bekliyorum."

YORUMLAR 24
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah be teyze, başınıza gelecekleri bilmiyor muydunuz? Terör odakları sizi, kendileri için bir tetikçi fabrikası görüyor; daha yeni mi gözünüz açıldı!!!
    Cevapla
  • Sena 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı konuşmaya inanmıyorum.Kaç yıldır türkçeyi öğrenememiş. Bu ihanetler olmasaydı Türkiye huzurlu bir ülke olacaktı.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimsenin anadili tartışılmaz....
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    yarın seçim olsa gene gidip hdp ye oy verecek çoğu zamanında cocuguna sahip çıkmazsan olacağı bu
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu 1-2 yil evvel arkalarinda iki parmak göstererek zıngıl calarken düsünecektin kadın.ilahi adalet budur iste.sehit olan nice evlatlarin ahıdır bu.biraz ağır oldu ama gercek bu.
    Cevapla
  • Diyarı-Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadını tanıyormusun?yoksa suizan mı yapıyorsun?Eğer dediğin doğru değilse günahın büyüktür.Devlet sizden iyidir demiş.Okuduğunu anlamak büyük zeka gerektirmez değilmi?
    Cevapla
  • abdullah ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    attigin dua ya binler kere AMİN AMİN AMİN abla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek