Oğlunu otomobilin altında kalmaktan kurtaramadı

Mersin Tarsus'ta caddeye fırlayan çocuk ve onu yakalamaya çalışan anneye otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

GİRİŞ 11.08.2017 11:37 GÜNCELLEME 11.08.2017 11:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana gelen kazada, G.G. (25) yönetimindeki 01 CAG 93 plakalı Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuğuna çarptı.

Kazada çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne R.K. (27) ağır yaralanırken, 3 yaşındaki oğlu Serdal Karaboğa hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Yenice Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alındı. Çocuğun cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Bu arada, 3 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği kaza bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde annesinin elinden kurtularak caddeye fırlayan çocuk ve onu yakalamaya çalışan anneye cadde üzerinde seyreden otomobilin çarpması yer alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • eyyupk 6 yıl önce Şikayet Et
    sürücü aşırı dikkatsiz hiç frende yapmıyor dreksiyonu çarpma anında kırmıyor
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    buradan konuşmak çok kolay. hızını bilmiyorsun, yolun durumunu bilmiyorsun, hiçbir seyi bilmeden ahkam kesmenin anlamı yok. suçludur değildir o çıkar ama böyle o anı yaşamadan bol keseden sallamak saçmalık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!