15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yol çalışmaları ne zaman bitiyor?

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yenilenme çalışmaları artık sona eriyor. Konuya ilişkin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, köprüdeki yenilenme çalışmalarının ne zaman biteceğini açıkladı. Buna göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yol çalışmaları ne zaman bitiyor? İşte, yanıtı…

15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yol çalışmaları ne zaman bitiyor?
15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yol çalışmaları ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 17.08.2017 11:39 GÜNCELLEME 17.08.2017 11:39

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde 12 Haziran’dan itibaren yenilenme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar 4 aşamada gerçekleşti. Asya yakasından Avrupa yakasına geçişteki 2 şerit trafiğe kapatılırken, trafik akışı karşı yönden alınan ek şeritle 2'şer gidiş ve 2’şer dönüş olacak şekilde düzenlendi. Bakım çalışmaları kapsamında köprünün Asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üst yapısı yenilendi. Köprüde 36.000 metre karelik ana açıklıkta yaklaşık 15.000 metre karelik alanda yüzey çalışması yapıldı. Köprünün en son 1991 yılında asfaltı yenilenmişti.

15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yenilenme çalışmalarında sona gelindi. Artık yakın bir zaman içinde köprüdeki yenilenme çalışmaları tamamlanmış olacak. Bununla ilgili 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yenilenme çalışmalarının ne zaman biteceği kesin olarak belli oldu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yenilenme çalışmalarının biteceği zamanı vatandaşlara duyurdu.

köprüdeki yol çalışmaları ne zaman bitiyor

ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI AHMET ARSLAN’IN KÖPRÜDEKİ YOL ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yenilenme çalışmalarının ne zaman biteceği hakkında vatandaşları ilgilendirecek açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün tamamının sadece 6-7 günde yenilenmiş olacağını ifade etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDEKİ YOL ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BİTİYOR?

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde 12 Haziran’da başlayan yenilenme çalışmaları 25 Ağustos tarihinde sona ereceği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...