CHP'li belediyeden skandal ilan

CHP’li Kadıköy Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve reklam panolarında yayımlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı mesajları tepki çekti.

CHP'li belediyeden skandal ilan
CHP'li belediyeden skandal ilan
GİRİŞ 26.08.2017 11:23 GÜNCELLEME 27.08.2017 11:19
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Belediyenin reklam dili adeta ülkeyi ikiye bölen bir nefret söylemi ile yayımlandı. 30 Ağustos için 'bayramımız' ifadesi kullanılırken Kurban Bayramı için 'bayramınız' denildi. 

Cumhuriyet Halk Partili Kadıköy Belediyesi, skandal bir ilan yayımladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramına günler kala kutlama mesajı yayımlayan belediye adeta ülkeyi bölen bir dil kullandı. Belediyenin internet sitesi ve reklam panolarında yer verilen kutlama mesajlarında 30 Ağustos için 'bayramımız'ifadesi kullanılırken Kurban Bayramı için 'bayramınız' denildi. Reklamda kullanılan dil yoğun tepki çekti. 

BU İLK DEĞİL

Kadıköy Belediyesi’nin yayını olan Gazete Kadıköy, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun Peygamberimize hakaret içeren karikatürünü 'Yaşasın Mizah, Yaşasın Karikatür' başlığı ile sayfalarına taşımıştı. Gazete, Pariste'ki saldırıda yaşamını yitiren Charlie Hebdo'nun baş editörü Stephane Charbonnier'in Peygamber Efendimize hakaret edilen karikatürle çekilmiş fotoğrafını sansürsüz olarak yayınlamıştı. Ücretsiz dağıtımı yapılan Gazete Kadıköy 'Yaşasın Mizah, Yaşasın Karikatür' manşetiyle verdiği haberin detayında yayınladığı karikatür vatandaşın da tepkisini çekmişti. 

YORUMLAR 48
  • halis 6 yıl önce Şikayet Et
    bi ansiklopedi dolusu konuşsan yazsan şu bilboardlardaki dehşeti anlatamazsın! ey müslüman! uyan! ey türk ey kürt müslüman ne olur uyan! particilik yaparak kimin değirmenine su taşıyorsun gör artık!
    Cevapla
  • Kayı boyu 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp,zihniyetinin gerektirdiği şekilde hareket ediyor.Toplumu ayrıştırmak en güzel yaptığı işlerden birisi örnekte olduğu gibi.Allah milletimizi devletimizi bu zihniyetten korusun.
    Cevapla
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Malum ne inançta olduklarını belli etmiş ler bunda şaşılacak bir durum yok bildiğimiz CHP değişen bir şey yok.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    kurban bayrami muslumanlar in bayrami bu ulkede herkes musluman olmak zorunda degil, musluman bile olsa bayram kutlamak zorunda degil bu ulke LAİK oysa 30 Ağustos bu ulkenin her yurttasinin bayramidir... herkese hayirli bayramlar...
    Cevapla
  • Kayı boyu 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet herkese müslüman olmak nasip olmaz lakin %90 nı müslüman bir ülkede, müslümanların dini bayramına saygılı olmanın zor olan tarafı nedir.?Zafer bayramıda bizimdir,Kurban bayramıda bizimdir laiklik ne alaka.???????
    Cevapla
  • ABOUBAKAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet laik olmak zorunda ,halkın hepsi laik olmak zorunda değil!!!.İlla bi laiklik kılıfı buluyorunuz.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben Anadolu yakasında Maltepe'de oturuyorum. Maltepe belediyeside chp ama her iki bayram için bayramımız kutlu olsun diye pankartlar astılar.Belediye Başkanı Ali Kılıç bütün bayramlar da bayramımız diyor. Ama onun dışında bizim de kapımızın önüne kadar ücretsiz halkın nabzı diye bir gazete dağılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?