Ölüm özçekim yaparken yakaladı!

Adapazarı Tren Garı'ndaki bir vagonun üzerine çıkarak özçekim yapmaya çalışan ve elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Ölüm özçekim yaparken yakaladı!
Ölüm özçekim yaparken yakaladı!
GİRİŞ 26.08.2017 19:25 GÜNCELLEME 26.08.2017 19:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sakarya'da özçekim yapmak için çıktığı vagonun üzerinde elektrik akımına kapılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Birbey Kurt, memleketi Akyazı'da son yolculuğuna uğurlandı.

Adapazarı Tren Garı'ndaki bir vagonun üzerine özçekim yapmak için çıkan ve kapıldığı elektrik akımının ardından sağlık ekiplerince kaldırıldığı Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin ardından Derince Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen 18 yaşındaki Kurt, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kurt'un cenazesi Konuralp Mahallesi'ndeki baba evine getirilerek helallik alındı. Cenaze, Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Adapazarı Tren Garı'ndaki bir vagonun üzerine 12 gün önce özçekim yapmak için çıkan Birbey Kurt, kapıldığı elektrik akımının ardından sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, oradan da Derince Eğirim Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Kurt, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Embesil 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    özçekim ne oluyor
    Cevapla
  • turkuaz 6 yıl önce Şikayet Et
    özünden çekilmiş allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    Ecel cekmis heralde trenin ustunde ozcekim yapmak kimin aklina gelir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'