Polis sonunda böyle yakaladı!

Harbiye’de Arap turisti kapkaç yapan şahısları arayan polis ekipleri, torbacı yakaladı. Polis, torbacının ifadeleri doğrultusunda kapkaççıların peşine düştü.

GİRİŞ 27.08.2017 12:03 GÜNCELLEME 27.08.2017 12:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şişli Harbiye’de döviz bürosunda dolar bozdurduktan sonra ailesiyle birlikte kaldırımda yürüyen Arap turist, gömleğinin ön cebine koyduğu 3 bin lirayı kapkaççılara kaptırdı. Şüphelileri yakalamak için çevreyi abluka altına alan polis ekipleri, kaçan bir şahsı gözaltına aldı. Torbacı olduğu öğrenilen şahsın üzerinden çıkan 17 poşet esrar maddesini ekipler ele geçirirken, şahsın ifadesi doğrultusunda kapkaççıların peşine düştü. 

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte Şişli Harbiye’ye gelen Arap bir turist, döviz bürosunda bir miktar dolar bozdurdu. Bozdurmasının ardından 3 bin lirayı gömleğinin ön cebine koyan turist, bürodan çıkarak cadde üzerinden Taksim istikametine doğru yürümeye başladı. O esnada yaya olarak turistin yanına yaklaşan 2 kapkaççı, kaşla göz arasında cebindeki 3 bin lirayı alarak Turna Sokak üzerinden elmadağ Caddesi'ne geçerek kaçmaya başladı.

YORUMLAR 2
  • İlhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari asin memleket kurtulsun
    Cevapla
  • IYI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların kimliklerini ellerinden alıp yunan adalarına bırakıvereceksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor