Yakınları şokta! Sahilde nişan denizde ölüm

Balıkesir'in Erdek İlçesinde, kısa süre önce nişanlanan 28 yaşındaki Şükrü Sakarya, ailesinin yanına geldiği ilçede, zıpkınla balık avlarken yaşamını yitirdi.

Yakınları şokta! Sahilde nişan denizde ölüm
Yakınları şokta! Sahilde nişan denizde ölüm
GİRİŞ 28.08.2017 20:24 GÜNCELLEME 28.08.2017 20:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sakarya, vurgun sonucu yaşamını yitirdiği sanılıyor. Geriye genç adamın sahilde çektirdiği nişan fotoğrafları kaldı.

Almanya'da üniversite eğitim görürken tanıştığı kız arkadaşı Meryem ile geçen 24 Ağustos'ta Muğla'nın Datça İlçesi'nde nişanlanan Şükrü Sakarya, buradan ailesinin pansiyon işlettiği Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Narlı Mevkii'ne geldi.

Su altı sporlarına düşkün olan Sakarya, dün dalgıç kıyafetlerini giyerek zıpkınla balık avlamak amacıyla dalış yaptı. Uzun süre geçmesine rağmen çıkmayan Sakarya´nın durumundan şüphelenen yakınları, Erdek Sahil Güvenlik Komutanlığına haber verdi. Kısa sürede gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı´na bağlı kurtarma ekibi, denizde Şükrü Sakarya'yı aramaya başladı.

17-08/28/7701726.jpg

Denizin dibinde baygın halde bulunan Şükrü Sakarya, dalgıçlar tarafından çıkarılarak hemen İlçe Devlet Hastanesin'e kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından 2 saate yakın müdahalede bulunulan Şükrü Sakarya kurtarılamayarak öldü.

17-08/28/7701728.jpg

Şükrü Sakarya'nın denizin dibinde vurgun yediği tahmin edilirken, ceset otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Buradaki inceleme ardından Şükrü Sakaryanın cenazesi bugün Manyasın Bölceağaç Köyünde toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Babası 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle acıların yaşanmaması için her sene kurban bayramında evde bulunan tüm aile fertleri için muhakkak kurban kesmeliyiz,çünkü kurban tüm kaza ve belalara karşı kalkan görevi yapar.
    Cevapla
  • zemheri41 6 yıl önce Şikayet Et
    Serbest dalış ta vurgun yeme ihtimali yok. Sığ su bayılması... Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Resul Çalmuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Babası benim eski iş ortağımdı ailesinin başı sağolsun
    Cevapla
  • Derman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ecdad isimli yorumcu Allah senden razı olsun kardeşim
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw birilerin sehitmi degilmi tartismasina ne kadar meraklisiniz yaaa... İnan bu kisi sizin bu zirlamanizdan hicmi hic haber olmadigi hic bir faydasida yok ...bos bos yorum atacaginiza 1-2 sayfa kuran okuyun bari ...ne kadar cennete-cehenneme yollama meraklisiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İran'a yardım
Samet Akaydın, Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı!