Mezarlıkta tacizden ısırarak kurtuldu!

Arkadaşını ziyaret etmek için İstanbul’a gelen Hollandalı üniversite öğrencisi, kaldığı evi ararken yanlışlıkla girdiği Zincirlikuyu Mezarlığı’nda saldırıya uğradı

Mezarlıkta tacizden ısırarak kurtuldu!
Mezarlıkta tacizden ısırarak kurtuldu!
GİRİŞ 31.08.2017 09:11 GÜNCELLEME 31.08.2017 10:21
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bileğini ısırarak saldırgandan kurtulmayı başaran genç kadın başına gelenleri polise anlattı. Bileğindeki diş izi sayesinde saldırgan tutuklandı.

Hollandalı 19 yaşındaki G.H., Türkiye’de tıp okuyan arkadaşını ziyaret etmek için 15 Ağustos günü İstanbul’a geldi. Hollandalı genç kız, Esentepe, Koreşehitleri Caddesi’ndeki arkadaşının evine gitti. G.H., önceki gün İstanbul’u dolaşmak için tek başına evden çıktı. Dönüşte, telefonunun navigasyon özelliği ile kaldığı evi bulmaya çalıştı. Ancak, yanlışlıkla Zincirlikuyu Mezarlığı’na girdi. Burada bir kişi üniversite öğrencisi genç kızın yanına yaklaştı.

SALDIRMADAN ÖNCE ÇAY VE İNCİR İKRAM ETMİŞ!

Polis kayıtlarına göre Ercan G., genç kıza yaklaşarak kötü İngilizcesiyle “Çay içmek istersen misin?” diye sordu. Cevap alamayan Ercan G. incir ikram etti. G.H. bu teklifi de kabul etmeyerek yoluna devam etti. Bu sırada rahatsızlanmış numarası yapan Ercan G., bir mezarın kenarına oturdu. Ercan G.’nin fenalaştığını düşünen genç kız, yardım etmek istedi. Bu sırada Ercan G. genç kızı kolundan yakaladı. Ercan G., G.H.’ye cinsel saldırıda bulunmak istedi. Saldırgana direnen genç kız bağırarak yardım istedi. Sesi duyan 2 bahçıvan G.H.’nin yardımına koştu. Bahçıvanları gören saldırgan kaçtı. 

2 bahçıvan olayı polise haber verdi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatırken, mezarlık çevresinde görevli park polisi ekibi de eşkal bilgileri üzerine aramaya katıldı ve Ercan G. yakalandı. 

G.H., kendisine saldırdığını öne sürdüğü Ercan G.’yi teşhis etti. Ancak şüpheli Ercan G., tüm suçlamaları reddetti.

Turizm Şube ekipleri G.H.’yi evine götürürken sohbet etmeye başladı. G.H., saldırgana karşı nasıl mücadele ettiğini anlatırken, “Fenalaştığını görünce, mezarlıkta olduğumuz için yakınını kaybetmiş birisi zannettim. Yardım etmek istedim. Yaklaşınca kolumdan tuttu. Elinden kurtulmak için bileğini ısırdım” dedi. G.H. yaşadığı cinsel saldırı nedeniyle korkuya kapılmış ve bileğini ısırdığını söylemeyi ifadesinde unutmuştu. 

YAKININI KAYBETMİŞ BİRİ SANDIM

Genç kızın “Bileğini ısırdım” ifadesi, hemen Şişli ekiplerine bildirildi. Ellerinde genç kızın verdiği eşkal bilgisi ve teşhis dışında delil olmayan polis, şüphelinin bileğine baktı. 


Genç kızın diş izleri tespit edilerek fotoğraflandı ve delil dosyasına konuldu. Adliyeye sevk edilen Ercan G., toplanan deliller ışığında tutuklandı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

G.H., kendisine saldırdığını öne sürdüğü Ercan G.’yi teşhis etti. Ancak şüpheli Ercan G. (solda), tüm suçlamaları reddetti. Adliyeye sevk edilen Ercan G., tutuklandı.

YORUMLAR 18
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın. Benim içimde şüphe ağır basıyor.
    Cevapla
  • fetva 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani Bir daha okusan anlarsın Kızın ifadeleri seni inandırdımı yani
    Cevapla
  • fetva 6 yıl önce Şikayet Et
    Ta holandadan 19 yaşındaki bir kız tek başına buraya gelir Ve yanlışlıkla mezarlığa girer o sapıkda mezarlıkta rastliyor he mezarlıktaki manav dan incir çay ocağındanda Çay ikram istiyo ve red cevabını alıncada . . Adam fenalaşiyor Daoıktan kurtulmak isteyen kız geri gelip Yardım etmek istiyor He tam bir yeşilçam filmi gibi savcıda Kızı mağdur görüp Sapığa veza veriyor
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne Yani, Kızlar istediği saatte istediği yerde dolaşamaz. Haa dolaşırsa eğer sağlam dişleri olmalı. Saçma sapan konuşmayın kardeşim. Hangi devire gidersen git Hangi tarihte yaşarsan yaşa Bir kadın İstediği yerde istediği saatte tek başına bulunamaz!
    Cevapla
  • Ne yani 6 yıl önce Şikayet Et
    Kızlar istediği vakit istediği yerde dolaşamayacak mı !! ! Bi zahmet savcı sapığa ceza versin .
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee yani? Yorumunda ne anlattın ? Hiç.
    Cevapla
  • Kul 6 yıl önce Şikayet Et
    her taraf serseri dolmuş
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Serseri değil, arsız dolmuş maalesef.
    Cevapla
  • Eren 6 yıl önce Şikayet Et
    bilegini isirdigini unutmamistir ceza alacagini sandigindan soylememistir. hollanda da olsa o adami isirdigi icin ceza alir ve suclu duruma duser
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı