Gözyaşları ile Müslüman oldu

10 yıl önce tanıştığı Fatih Avcı ile evlenen Moldovyalı Marta, Gönen İlçe Müftülüğünde gerçekleşen ihtida merasiminin ardından gözyaşları ile şahadet getirerek Müslüman oldu.

Gözyaşları ile Müslüman oldu
Gözyaşları ile Müslüman oldu
GİRİŞ 07.09.2017 11:12 GÜNCELLEME 07.09.2017 11:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşayan Marta (44) hür iradesi ile Müslümanlığı seçti. 2007 yılında bir arkadaşı sayesinde tanıştığı araba tamirciliği yapmakta olan Fatih Avcı (36) ile evlenen Marta, uzun yıllar İslam dini ile ilgili araştırmalar yaptıktan sonra "hoşgörü ve kardeşliği" gördüm dediği Müslümanlığı seçti.

Gönen İlçe Müftülüğü Hizmet Binasında Müftü Şaban Apaydın'ın makamında gerçekleşen ihtida töreninde, Diyanet İşleri Başkanlığı Musafları İnceleme Kurumu Üyeliğinden Emekli Turhan Baycan, Kurşunlu Camii İmam-Hatip'i Emin Güngör ile Gönenli Mehmet Efendi Camii Müezzini Ahmet Keçicioğlu şahitliğinde şahadet getiren Marta, Meryem ismini aldı.

İhtida töreninde hep bir ağızdan dualar okundu. Yapılan ihtida töreninin sonunda Meryem Avcı'ya Gönen İlçe Müftüsü Şaban Apaydın tarafından Kur'an-ı Kerim, İslam ilmihali ve İslam dinini anlatan değişik eserlerin yer aldığı kitaplar hediye edildi.

YORUMLAR 24
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay maaşallah. Es selamı aleyküm. Meryem yengemiz aramıza hoşgeldiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • saltoli 6 yıl önce Şikayet Et
    yucerabbim senden ve sana yardimciolandan raziolsun su an oyleduyguluyum ki varilasin rabbim senden veseningibi tum kardesler bizenasip eylesin allah senden raziolsun dusun senize allah bizden raziolmus nemuthis
    Cevapla
  • burhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah gününen güzel haberi bence bu
    Cevapla
  • User. 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım islamı yayan seven sevdiren kullarından eylesin ne güzel o yaşta yeniden doğmak.
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ların haline üzülecek bir müslüman kardeşim iz oldu ha.
    Cevapla
  • Hidayet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet nasip ettiği için, İslâmla şereflendiği için mutluyuz, üzülmez belki yeniden imanla hayat bulduğu için ümit var olur,ve daha çok dua eder. Allah'ın rahmeti den ümit kesilmez kardeş biz müslümanız çünkü .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!