Selmanoğlu: Beni harcamaya çalıştılar ancak...

Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında Türkiye karşıtlarına karşı açıklamalarıyla gündem olan Tuğrul Selmanoğlu, o anları anlattı.

GİRİŞ 09.09.2017 06:10 GÜNCELLEME 09.09.2017 09:14
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Almanya’nın önde gelen yayın kuruluşlarının yer verdiği açıklamalarıyla öne çıkan Tuğrul Selmanoğlu, aslen Elazığlı ama Almanya’da doğup büyümüş. Asıl mesleği hekimlikse de sağlık turizmi yaptığını belirtiyor. Almanya’da gündem olan o program için şunları söylüyor:

“Onlara, ‘Kısa vadede Türkiye düşmanlığı tavrınız size bir iki puan kazandırabilir ama uzun vadede tavrınızın İslam düşmanlığına ve ırkçı partilere yaradığını göreceksiniz’ dedim.” Selmanoğlu, o konuşmalarından sonra terör örgütleri tarafından tehdit edildiğini vurguluyor:

“Programa davet edildiğimde katılmak istemedim. Takipçilerim ısrar edince gittim. Karşımda sıkı Türkiye karşıtı 2 bakan ve doktorasını Türkiye üzerine yapmış profesörler vardı. Seçimlerden hemen önce bu programa çağrılmam tesadüf değil. Daha önce AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Medya Başkanlığı yaptım. Facebook’ta 90 bine yakın takipçim var. Paylaştığım videoları milyonlar beğeniyor. Beni oraya çağırarak harcamaya çalıştılar ancak müsaade etmedim. 200’e yakın gazete, Türkiye’yi savunmamla ilgili haber yaptı.”

Bunlardan Alman Die Welt Gazetesi, Selmanoğlu için “Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı” başlığını kullandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 31
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardesimizi Chp basina getirin iktidar yapalim Chp yi.Kemal gibi disariya ulkemizi sikayet edenlerin dönemi Türkiyede bitmistir.Artik bir tikla neyin ve kimin daha önceleri ve yaptiklari konusmalar hemen ortaya cikiyor,dolayisi ile milleti kandirmaniz imkansiz.
    Cevapla
  • İhsan Berat 6 yıl önce Şikayet Et
    Tuğrul hemen gel Türkiye'de yaşa. Ne işin var o kötülerin arasında. Bak mis gibi çalışır hakkını alır ve emekli olursun Türkiye'de. Gel Gel!
    Cevapla
  • eyüpsultanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ediyorum Türkiyeyi çok güzel savunmuş. Gerçek vatansever tavrı göstermiş. Utansın kılıçdaroğlu ve john dündar gibiler
    Cevapla
  • Ferman 6 yıl önce Şikayet Et
    Deashi neden kurmuslar ve müslümanlari neden terörist göstermek istiyorlar cevabim su islam birligi teskilati islam ordusu müslüman ülkeleri birligi kibi teskilatlardan rahatsiz olduklari icin müslümanlarin bir araya gelmesini istemiyorlar o yüzden müslümanlari bölmek icin dinimizi terör dini kibi göstermeye calisiyorlar en cok korktuklari adam ise RTE cumhurbaskanimiz cünkü dünyada ki bütün müslümanlar onu islam dünyadinin lideri olarak kabul etmis ve müslümanlari bir araya getirecek tek adam dir RTE
    Cevapla
  • Fatih Fırtına 6 yıl önce Şikayet Et
    Gakgoșlar böyledir işte. Hem vatansever, hem cesur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli