Yoğun bakım skandalındaki acı gerçek ortaya çıktı

Mustafa Süzer'in geçtiğimiz 19 Ağustos günü 85 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

GİRİŞ 22.09.2017 11:37 GÜNCELLEME 22.09.2017 11:42
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Sakarya'da bulunan özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde yattığı esnada hemşireler tarafından kendisine sigara verilerek dalga geçilen yaşlı adamın 19 Ağustos'ta hayatını kaybettiği öğrenildi.

İHA'nın haberine göre, Sakarya'da bulunan özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü esnada stajyer hemşirelerin sigara uzatarak dalga geçtiği yaşlı adamın Mustafa Süzer olduğu öğrenildi. Serdivan Çubuklu Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Süzer'in geçtiğimiz 19 Ağustos günü 85 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Süzer'in yakınları ise dün ortaya çıkan görüntüleri sonrasında dava açmaya hazırlandıklarını söylediler.

YORUMLAR 73
  • yase 6 yıl önce Şikayet Et
    sizce bunu yapan stajyer hemşireler mi ? benim bildiğim stajyerler beyaz giyiyor bunların görünen kısmı renkli hastane giysisi işten sıyrılmak için stajyer diyorlar. vicdansızlığın bu kadarına pes doğrusu ALLAH sorar hesabını
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık bakanlığından hükümetten kim yetkili ise ondan bir vatandaş olarak isteğim şudur. Bu yaratıklara artık görevleri neyse ihraç edilmeli birdaha özel veya devlet hastanesi olsun yanından bile geçememeliler.Mesleklerinden men edilsinler. Ayrıca hakaret davası açılmalı.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu Sağlık çalışanlarının yargılanması lazım? Çünkü Yaşlı damın ölümünden onlarda sorumlu sayılsın !?.
    Cevapla
  • Cihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuh bu kadar mı yaw :)
    Cevapla
  • efe 6 yıl önce Şikayet Et
    önce edep
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu saglik calisanina yapsalardi direk hapise atarsiniz bu vahsilige sadece ufak bir incelemeden baska hic bisey yapilmadi hasta haklari diye biseyde olsun sayin bakanlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi