FSM'de trafik çilesi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 24 Eylül akşamı saat 22:00'da başlayan çalışma nedeniyle bu sabah trafik adeta kilitlendi.

GİRİŞ 25.09.2017 08:25 GÜNCELLEME 25.09.2017 09:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ümraniye, Beykoz-Kavacık ve Ataşehir istikametinden Avrupa Yakası'na geçmek isteyenler şuan trafikte kalmış durumda. Normal şartlarda yüzde 10 civarında olan trafik yoğunluk göstergesi bu saatlerde yüzde 50'nin üzerine çıkmış durumda.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) Anadolu yakası Edirne İstikametine kurulacak Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor. FSM köprüsü Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluştu. Sürücülerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yönelmesi üzerine de bu köprüde de yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre ise kentte trafik yoğunluğu saat 08.00 itibariyle yüzde 50'nin üzerinde.

FSM'de iki yönlü birer şeridin kapatılacağı Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları başladı. İstanbul trafiğini zora sokacak çalışma 7 Kasım'da sona erecek.

YORUMLAR 5
  • Vatan Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'un boş olduğu koca bir yaz yattılar tam okullar açıldı, Vatandaş tatilden döndü bütün tadilatlar başladı. Ne bitmez işmiş arkadaş. Baştan hesaplamıyorlar çileyi biz çekiyoruz.
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    serbest geçiş sistemi FSM zaten var. bu yapılan 3. köprüye hizmet, ipler tamamen özel sektörün elinde. 1. ve 2. köprülerde avrupaya geçişler ücretsiz olduğundan dolayı tercih ediliyordu. şimdi buna bir ayar çekerek 3. köprü ve avrasya tünelinin kullanımı cazip hale getirilmek isteniyor. İNŞAALLAH hesabını en yakın sürede veririsiniz.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu uygulama ile sağlanacak olan fayda günlük 1 milyon yolculukta kaybedilen ortalama 30 dk. yakıt tüketimi ve fazladan hava kirliğine değecek mi acaba? Bu sistem günde 500 adet kaçak geçiş tespit etse şuan ödediğimiz parasal bedellerin geri dönüşü 3 yılda olur kaybedilen zaman ise paha biçilemez. Devlet elde edeceği 3 kuruş için vatandaşın cebinden çıkan 30 kuruşu ve kaybettiği zamanı gözardı etmemelidir. Ayrıca trafikte israf edilen zamandan dolayı iş gücü kaybı oluşmakta ve Ülkemize büyük zararlar vermektedir.
    Cevapla
  • yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    anadolu yakasından ,avrupa yakasına geçiş ücretsiz di .neden serbest geçiş gişesi kuruluyor.paralımı oluyor.
    Cevapla
  • rıdvan 6 yıl önce Şikayet Et
    ihlallerle alakalı kuruluyor kamyon,otobüs vs gibi ayrıca güvenlik amacıyla hizmet verecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!