Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı: ''Yalancı bahar''da son 5 gün!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarına ilişkin son dakika uyarısı gerçekleştirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü en güncel verilerden alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Gelecek hafta salı gününden itibaren tüm yurt, Balkanlar ve orta Akdeniz üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisini altına girecek. Hava sıcaklıkları salı günü hissedilir derecede azalıp, mevsim normallerine düşecek. Çarşamba ve perşembe gününden itibaren de hem hava sıcaklıkları azalacak hem de yağışlar başlayacak. Hava sıcaklıklarında 8-10 derece azalma görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı: ''Yalancı bahar''da son 5 gün!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı: ''Yalancı bahar''da son 5 gün!
GİRİŞ 24.10.2017 11:04 GÜNCELLEME 24.10.2017 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarına ilişkin son dakika açıklaması gerçekleştirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında şu önemli ifadelere yer verildi: Gelecek hafta salı gününden itibaren tüm yurt, Balkanlar ve orta Akdeniz üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisini altına girecek. Hava sıcaklıkları salı günü hissedilir derecede azalıp, mevsim normallerine düşecek. Çarşamba ve perşembe gününden itibaren de hem hava sıcaklıkları azalacak hem de yağışlar başlayacak.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMASI!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Ergün Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekim ayının ilk yarısının mevsim normallerinde, yağışların ise normalin altında seyrettiğini söyledi.

Güler, 5 gün boyunca, Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde olacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Eskişehir'de ekim ayının uzun yıllar ortalamasına göre günün en yüksek hava sıcaklığı 20 derece civarında, en düşük ise 5 derece civarında. Önümüzdeki ilk 5 gün içinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyredecek."

meteoroloji