Helal olsun sana Nine! Öyle bir şey yaptı ki...

Rize'nin Çayeli İlçesi'ne 24 kilometre uzaklıktaki Gürpınar Köyü'nde meydana gelen sel ve heyelanda göçük altında kalarak ölen Songül Tolan için cenaze töreni düzenledi.

Helal olsun sana Nine! Öyle bir şey yaptı ki...
Helal olsun sana Nine! Öyle bir şey yaptı ki...
GİRİŞ 30.09.2017 18:14 GÜNCELLEME 30.09.2017 18:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlçede meydana gelen afet nedeniyle karayollarının kapalı olmasıyla köye ulaşamayan savcılık yetkilileri bugün yolun açılmasıyla köye ulaştı. Köyde 3 günden bu yana  bir alanda muhafaza edilen Tolan’ın cenazesi savcılık incelemesi ardından Gürpınar Köyü Camiine getirildi. Cenazeye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Bak ve Yazıcı cenazede Tolan ailesiyle görüşerek taziyede bulundu.

MÜFTÜDEN ANNEYE TEŞEKKÜR

Cenaze namazını kıldıran Rize il Müftüsü İsmail Yalçın da dua öncesinde, ''Vefat eden kadının annesi kendisini almaya gelen helikopter için, ''Bu helikopteri indirmeyin bu devletin malıdır. Devletin ve ülkenin malı zayi olmasın'' diyerek tarihe bir not düştü. Helal olsun böyle kadınlara'' dedi.

Sel ve heyelanda çöken evin enkazında kalarak hayatını kaybeden Songül Tolan ikindi namazı sonrası köyde toprağa verildi.  

YORUMLAR 5
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen taşı gedigine tikmisin
    Cevapla
  • EGITMEN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazi gereksiz ve sönük vekillere,kaymakamlara,valilere il baskanlarina örnek olsun.
    Cevapla
  • mehmetali 6 yıl önce Şikayet Et
    teyze sen iyi niyetlisinde ..mulakatlarda universite alimlarinda kamudaki sirketlerde liyakat olmadan adamlar aliniyor.merkezi alim yok.keske hakka riayet edilse.kul hakkidir. ne calisana ne calistirana hayir getirir.universiteler alimlari merkezi yapsin
    Cevapla
  • cevo 6 yıl önce Şikayet Et
    ana dolu bu biz boyle olmasak çoktan batmıştık
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş, vallahi taşı gediğine oturttun!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı