TSK duyurdu! PKK'ya darbe üstüne darbe

TSK, Şırnak’ta 6, Diyarbakır’da ise 5 olmak üzere toplamda 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 5 teröristin de güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi.

GİRİŞ 01.10.2017 13:35 GÜNCELLEME 01.10.2017 14:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TSK, Şırnak Bestler Dereler bölgesinde icra edilen hava destekli operasyon sonrası yapılan arazi aramalarında 5, arama faaliyeti esnasında çıkan çatışmada 1 bölücü terör örgütü mensubu terörist olmak üzere toplamda 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Ayrıca, Diyarbakır Lice’de düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği, operasyon sonrası bölgede icra edilen arazi aramasında bir adet M-16 piyade tüfeği, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 adet el bombası, 3 adet telsiz, 2 adet fotoğraf makinesi, 38 adet pil, bir adet tüp ve çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Diğer yandan, Şırnak Silopi’de, Irak kuzeyi bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 5 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu ifade edildi. 

YORUMLAR 5
  • Asalet 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail kurulurken savaşla kuruldu kurdistan kurulurkende savas cikma riski var yahudi baronlar petrol tuccarlari ganimet icin her turlu hainligi yapar israil ve abd varsa bu iste saglam adım atmalı gozumuzu .karatmalı .yız ...
    Cevapla
  • 571 6 yıl önce Şikayet Et
    Av sezonu açılmıştır rastgele
    Cevapla
  • Bahoz 6 yıl önce Şikayet Et
    PKK dan nefret ediyorum Kürtleri bölüyor ve birbirine kırdırıyor
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Teslim almayın kurşuna verip yok edilmesi gerekenler bu adam lar uyanın
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğimiz şehitler ve gaziler için böyle düşünüyor olmana hak veriyorum ancak sağ olarak ele geçirilen PKK'lıların ölü ele geçirilenlerden daha kıymetli olduğunu düşünüyorum,hem pkk ile ilgili istihbarat bilgileri elde etmek,hemde teslim olmak isteyen fakat öldürülmekten korktuğu için çatışmak zorunda bırakılan PKK'lıların daha kolay örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olmasını sağlamak gibi birçok faydası var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak