Yaylacılar şaşkına döndü! Buldukları şey...

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Koçdüzü Yaylası'nda göl kenarındaki bir taşın üstünde bulunan yırtıcı bir hayvana benzeyen 90 santimetre boyundaki iskelet yaylacıları korkuttu.

Yaylacılar şaşkına döndü! Buldukları şey...
Yaylacılar şaşkına döndü! Buldukları şey...
GİRİŞ 01.10.2017 16:14 GÜNCELLEME 01.10.2017 16:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yaylada gezi sırasında hayvan iskeletini bulan Osman Karaman (41), iskeletin önce timsah veya bir sürüngene ait olduğunu sandığını ancak büyüklüğü ve yapısı nedeniyle başka bir yırtıcı hayvana ait olabileceğini de düşündüğünü söyledi. 

Koçdüzü yaylasında gezmek için çıktığı düzlük bir alanda gölün yanındaki taşların üstünde bulduğu iskelete yetkililerin incelemesi için dokunmadığını belirten Karaman, "Ne olduğunu bilmediğimiz hayvan iskeleti için endişelendik. Olayı diğer yaylacı komşularımız da öğrendi. Çocuklarımız da oyun oynarken korkuyor" dedi.
Yayladaki vatandaşlar da tedirginliklerini dile getirerek, "Burası yaylalarımıza çok yakın ve ormanlık alan değil, yaylanın içinde bir yer. Bu hayvan buraya nereden geldi bilmiyoruz. Ayakları bulunmadığı için yırtıcı bir hayvan olabileceğini düşünerek korkuyoruz. Yayladaki evlerimizin avlusunda bile dolaşmaya çekiniyoruz. Yetkililerden, içimizi rahatlatacak açıklama yapılmasını bekliyoruz"
ifadelerini kullandılar. 

YORUMLAR 12
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayakları bulunmadığı için yırtıcı bir hayvan olabileceğini düşünerek korkuyoruz....helal olsun nasıl bir bağlantı kurmuşlar ayak yokluğu ile yırtıcı olduğunu
    Cevapla
  • veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet bir kemikten kortu?Hayret sadece :)guluyorum
    Cevapla
  • okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir hayvanın zencir kemiği ve kuyruğu. Tilki iskeletine benziyor. Korkulacak bir şey yok bunda
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    kedidir
    Cevapla
  • vuuu 6 yıl önce Şikayet Et
    tilki kuyrugu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber