Anadolu Yakası'nın korkulu rüyasına operasyon

Anadolu Yakası'nın korkulu rüyası haline gelen otomobil hırsızları şüphelileri Sultanbeyli'de yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

GİRİŞ 04.10.2017 11:46 GÜNCELLEME 04.10.2017 11:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Anadolu Yakası'nda onlarca araç çalan oto hırsızlık şebekesi Sultanbeyli asayiş büro ekiplerince operasyon ile yakalandı. Uzun süredir lüks araçları çalan Kürşat K., Rıdvan Ç., Ali Can Y. ve Muhittin B. gözaltına alınarak Sultanbeyli Asayiş Büro'ya getirildi. Zanlıların ayrı ayrı onlarca suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlılar yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ARAÇLARI BÖYLE ÇALIYORLAR

Öte yandan zanlıların kontak üstü hırsızlık anı bir işyeri kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde sürücü kullandığı ekmek dağıtım aracını çalışır vaziyette bırakıyor ve araçtaki ekmekleri işyerine taşıyor. Aracın çalışır vaziyette olduğunu takip eden zanlılar araca binerek araç ile birlikte olay yerinden kaçıyor.

YORUMLAR 4
  • ttttt 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi var mı iddiaya giren. Ben 1 ay yatacaklar diyorum.
    Cevapla
  • halkın sesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar yasalar deişmediği müddetçe olmaz kardeşim. _-Şeriat-_
    Cevapla
  • ₺Donsever 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç ay yatacaklar milletin dişinden tirnagindan arttirdigini belki gelecegini ,umutlarini alip gidiyolar kiminin ekmek parasi kiminin kefen bu hirsizlik sucuna niye ağir ceza gelmiyo anlamak mumkun degil hirsizliktan arsizliga gecmisler pişkinliktede sinir tanimiyolar meslek haline getirenleri ibreti alem için budada bak yapabiliyolarmi devlet biz doyuramiyoruz siz basinizin çaresine bakinmi demek istiyo
    Cevapla
  • muaz 6 yıl önce Şikayet Et
    yakalanıyorlar da ne oluyor Allah askina icerde biraz istirahat edip kaldiklari yerden devam cunku kanunlar boyle diyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…