Flaş iddia! Adil Öksüz orada mı saklanıyor?

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon kanalında FETÖ'nün baş imamı olan Adil Öksüz ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 11.10.2017 09:25 GÜNCELLEME 11.10.2017 09:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şamil Tayyar bir televizyon kanalında katıldığı 'Son Söz' programında FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Özile irtibatı tespit edilen ABD Konsolosluğu çalışanı Metin Topuz'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Metin Topuz'un FETÖ ile ABD arasında köprü görevi gören kritik isimlerden birisi olduğunu söyleyen Şamil Tayyar, FETÖ'nün önemli isimlerinden biri olan firari Adil Öksüz'ün de ABD Başkonsolosluğunda saklanabilme ihtimalinin olduğunu söyledi.



'Bütün ipuçlarını bir araya getirdiğimizde Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanma ihtimali de var' diyen Tayyar Adil Öksüz'ün 21 Temmuz 2016'da saat 10:22'de ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndan arandığına dikkat çekti.

ADİL ÖKSÜZ KONSOLOSLUKTA MI SAKLANDI?

Tayyar şu ifadeleri kullandı;

'Adil Öksüz'e vize işlemiyle ilgili bilgi vermek için aradıklarını söylüyorlar. Bu tamamen palavra. Metin Topuz veya şu anda konsoloslukta saklanan kişi de aramış olabilir. Bu şahıslar FETÖ tarafından bilerek konulmuşlar. ABD bunları koruyor. İstanbul ve Adana konsolosluklarının üzerinde özellikle durulmalı. Bütün ipuçlarını bir araya getirdiğimizde Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanma ihtimali de var. '

YORUMLAR 13
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    alman veya Amerika konsolosluğunda başka yer sanmıyorum.
    Cevapla
  • Avcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyükelçiliğin ve konsoloslukların tüm giriş çıkışlarına kamera konulsun. öksüzün yakınları mutlaka görüşmek hasret gidermek için geleceklerdir. Ya da o geceleri dışarı çıkacaktır. Tabii ki siyah camdan içeri görebilirseniz.
    Cevapla
  • milletin avukatı 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer öyleyse sen bittin ey frenk Amerika. Uçak gemilerini batırır, üslerini kapatır, conilerini tabutta alırsın bak. Bass gitt.
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    abd bütün nefretleri üzerine çekmeye devam ediyor.
    Cevapla
  • Simo 6 yıl önce Şikayet Et
    hani geçenlerde Almanya Hannover de Karadeniz'li Restaurantta görünmüstü?
    Cevapla
  • oguzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    hedef saptırma olamaz mı fotomontaj ile?
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    demek ki adil öksüz gidiyo geliyo elini kolunu sallaya sallaya geziyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!