Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal yoğun bakımdan çıktı. Nöroloji servisine alınan Baykal, uyutulmaya devam ediyor.

Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!
Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!
GİRİŞ 18.10.2017 11:11 GÜNCELLEME 18.10.2017 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 İlk operasyonda beyin damarındaki pıhtı temizlenen Deniz Baykal, dün de kafa içi basıncının artması üzerine ameliyat edilmişti. Akşam ameliyathanede üçüncü bir operasyon yapılarak yara kenarındaki kan birikintisi temizlendi. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, 'Deniz Bey’de maalesef kanama ve ödem en üst düzeyde gerçekleşiyor. Solunum desteği sağlanıyor. Bilinci kapalı olarak uyuyor. Ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var' diye konuşmuştu. Öte yandan, Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiğine yönelik sosyal medyada dolaşan haberlerin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama yapmış ve 'Duyumların tamamı asılsızdır.' demişti.

CHP'li Özgür Özel, "Bugün sabah 08:30'da tomografi çekildi. O açıdan haberler iyi. Dün kötüydü, düne göre iyi durumdayız. Yoğun bakımdan çıkmadı. İsterdik çıkmasını. Bu sabahki tomografi daha iyi." dedi. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da Baykal'ın sağlık durumu hakkında, "Şu anda uyutulma süreci. Sayın Baykal'ın rahatsızlığı sürekli takibimizde" açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 2
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan ve Hükümete?; ..Baykal,ı yedirmeyin? Sahip çıkın? Türkiyede Abd destekli fetö belası varken kimseye güvenilmez?.
    Cevapla
  • hazeyn 44 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka simdi burdan pirim cikmaz size
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama