Okmeydanı'nda çatışma: Yaralılar var!

Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi üzerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerinde yaralıların olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 26.10.2017 09:45 GÜNCELLEME 26.10.2017 11:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Okmeydanı'nda aralarında daha önceden husumet olan iki grup arasında silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen özel harekat ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Okmeydanı Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden husumet olan iki grup arasında silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. İddiaya göre, Osman B. ve yakınları sabah saatlerinde Ali A. ve yakınlarına ait tekstil atölyesine geldi. Osman B. ve yakınları Mehmet B., Ahmet B., Hüseyin B. ile Hayri B. daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Ali A. ve yakınlarına sopalarla saldırdı.
Ardından giderek büyüyen kavgada ortaya bıçaklar ve silahlar çıktı.

Çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralıların ise saldırıya uğrayan Ali A., Mehmet Selim A., Hacı Ali A., Abdülsamet A., Fidan A. ile saldıran aile arasında yer alan Hüseyin B. olduğu belirlendi.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklanarak ağır yaralanan saldırgan Hüseyin B.'nin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer saldırganların ise olay yerine geldikleri araçla kaçtıkları öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine zırhlı araçlarla gelen özel harekat ekipleri çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 7
  • reisim 6 yıl önce Şikayet Et
    cezalar ağırlaştırılmalı yoksa bu tür olayların önü alınmaz gasp cinayet sapıklık yaygınlaştı biraz yatarız çıkarız modundalar rahatlar cezalar ağırlaştırılmalı idam hemen gelmeli cezaevleri idam ile rahat eder
    Cevapla
  • Abdul 6 yıl önce Şikayet Et
    sorgusuz sualsiz asin bu asalaklari , gitsinler nerede isterlerse gebertsinler birbirlerini
    Cevapla
  • nıhat 6 yıl önce Şikayet Et
    orası pkk yatagı yolunda derhal bence otur aıleler varsa barındırmamalı
    Cevapla
  • yavuz oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    içeride huzuru bozan kişiler temizlenmedikçe bu olaylar hergün artacak.bu tipler zaten belli bela arıyorum yokmu bela isteyen diye dolanıyorlar ortalıkda.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    insanlara bir şey olmuyor yasal boşluğun cazibesine kapılıyorlar nasılsa ceza yok yaptırım yok 80-100 sabıkaya kadar serbestlık var yasalar hep suçludan yana yontulmuş yasalar suçluların 10 da biri kadar mağdurun yanında olsa bu olayların hiçbiri olmaz diyenlere bi şey diyemiyorum kafam karıştı hukuk mu okusam ciddi ciddi düşünmeye başladım erman toroğlu hakemlere kızmış hakem olmuş ben de yasal boşluğa kızıp hukuk mu okusam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı